מה אנחנו מכבי חיפה והפועל ת"א?
הלך משקיע יבוא משקיע אחר
מה שהיה "טוב" במאנה שבגלל זה היה ממש קרוב לרכישת מכבי (לא שזה כבר נגמר) זה שהיה לו סבלנות לדבר עם לוני האוטיסט הזה ... לעשות עם לוני עסקים זה מוות
מה אנחנו מכבי חיפה והפועל ת"א?
הלך משקיע יבוא משקיע אחר
מה שהיה "טוב" במאנה שבגלל זה היה ממש קרוב לרכישת מכבי (לא שזה כבר נגמר) זה שהיה לו סבלנות לדבר עם לוני האוטיסט הזה ... לעשות עם לוני עסקים זה מוות
|
|
חחח היהירות שלכם יוצאת לך מהאוזניים.. פשוט מגעיל לראות את השחצנות שלך, "מה אנחנו חיפה או הפועל?" את חיפה ואת הפועל מוכרים ביותר כסף כי לנו יש שם יותר גדול של מכבי בשנים האחרונות.. אם כל הזמן קופצים על מכבי משקיעים, למה הם כל הזמן בורחים אחרי שהם מסכמים את הרכישה? הם פשוט מבינים שזאת קבוצה עם קהל שלא קיים.. עם מגרשי אימון מסריחים ובכלל הנהלה רקובה שבמרכזה עומד אבי נימני הקומבינטור של הכדורגל הישראלי. גועל נפש אחד גדול!
תשמע יש לי הרבה מה להגיד על רוני מאנה ועל מכבי תל אביב ובאמת אני לא אוהב את המועדון הזה בכלל אבל סוליד סנייק פשוט לא אובייקטיבי.
כל הזמן רוכשים באים בוחנים והולכים, זה לא גאידמקים שעל הזין שלהם כמה יעלה הקבוצה וכמה צריך להשקיע למה יש כסף וכל יום שעובר הוא מכסה הוצאות ככה שהוא תמיד ברווח ובפלוס.
הפועל תל אביב לא יכולה לדבר על הנהלה מסריחה, מה שהולך בהפועל תל אביב זה עניין רקוב, פיטרו את שום בגלל מה? בגלל מקום שני?
אלימלך הגיע למצב שהוא מראה לכולם בתקשורת ואומר לכולם מי זאת ההנהלה ומגיע להם, אלימלך שווה יותר בקריית שמונה תאמינו לי, הגועל נפש שהתייחסו אליו ואל הקבוצה עצמה פשוט לא שווה את האהבה של השחקנים למועדון.
למכבי תל אביב יש יותר אוהדים משל הפועל תל אביב אז בכלל אין מה לדבר.
ומסכים איתך רק בעובדות שחיפה והפועל פשוט שוות יותר ממכבי תל אביב בכסף.
יהיה כיף!
אמת כואבת?
תנתונים עצמם אי אפשר לשנות
למכבי יש הכי הרבה מועמדים לרכישה בכול שנה ושנה
למה הם לא באים כולם יודעים ואומרים שלעשות עסקים עם לוני זה מוות
ולא רק מועמדים גם סוכנים וכאלה...
אבל היום בעידן נמני בניהול ברוך ה' דברים מתחילים להשתנות וכמו בכול עונה גם העונה מגיסים הרבה כסף מבחוץ
זה ההבדל ביננו ולשאר הקבוצות ובעיקר לחיפה שיש בעלים עם כסף הכול נוצץ וקטלני
אבל שאין כסף אין הבדל עם זה מכבי חיפה או הפועל במילא שתיהם יאבקו על חייהם באיזו ליגה תחתית
רק ענין של זמן אנשים
שיוו כמה טיפשות.. מה כאילו שאני אבין, 14 שנה בערך לוני הוא הבעלים שלכם, ו14 שנה מנסים כל שנה לקנות את הקבוצה שלכם? אתה אוכל סרטים ממה שכתוב בONE.
הפועל ירדה רק פעם אחת ליגה בחייה, ומכבי חיפה הראתה שכבר ממזמן המקום שלה זה לא ליגה לאומית. למרות זאת, מכבי מראה שהיא סה"כ קבוצה בינונית. מה? יש לכם שם? יש לכם אוהדים? האוהדים שלכם מפוזרים במחנאות, אוהדים שמקללים שחקנים שחורים ובכלל גזענים. חרא של קבוצה, הצד המסריח יותר של העיר ת"א.
"טיפשות"?
לא שאני ידע אתה החכם מכולם
קודם כל כישלוני לא 14 עונות מר גאון
"חיפה הראתה מזמן שהמקום שלה לא בלאומית" כי עד עכשיו היה לה תקציב בין הגבוה בליגה חכה שיפול התקציב ויענקלה יעזוב כמו שהוא רוצה ומחפש להעביר כולם ישימו זין על חיפה והיא תיהיה בדיוק כמו הפועל חיפה כנ"ך הפועל ת"א זה רק ענין של זמן ואתם עוד תראו את זה
גם הפועל פתח תקווה היתה אימפריה דרך אגב
אני לא אומר שהקבוצה שלי אימפריה. הקבוצה שלי יכלה להיות עם גביע הטוטו למשך כל השנים ולא היה איכפת לי. זה מה שמפריד אותי בינך, אתה יותר אוהב את מכבי בגלל שיש לה הרבה קהל ושם גדול. אבל בתכלס היא חרא קבוצה. לנו באו יותר קהל למשחקי אימון באוסטריה מאשר ממכם ששיחקתם נגד סנטה במסגרת גביע אופ"א. עכשיו זה עצוב או לא?
אור קופמן לא הומו יטמבל
אני יגיד ך מי הומו איציק זוהר הומו הפרו מכבי נאצי מסריח הזה
זה הומו ...פרשן עלק כל חמש שניות במשחק עם סנטה קולומה כל דבר הוא מתבכיין
ושרף גם כן הומו חביתה מניאק כל שניה משנה תדעה שלו
קופמן הכי אמיתי והכי ישר כל מה שהוא חושב הוא אומר לא מזיין תשכל
ושיזדיין גם כן המאנה הזה אבלק מי הוא
ד"א אם לא שמת לב מכבי כבר מפורקת