נכתב במקור על ידי NeStLe זה בגלל שאתה לא מאמין רוצה תמונה?!
נכתב במקור על ידי LoaK'er בעע חזרתי, חזרתי דיי מוקדם בעע היה משעמם :X קיצור אפיק סגור תג'ורה... ואני רציני ראסמי.. לא מתאים כל השטויות שלך אפיק.
נכתב במקור על ידי aFiK רוצה תמונה?! שים מה כפת לי
Keep the blue side up.i
נכתב במקור על ידי NeStLe בקנדה אין ערבים גינגים כמוך יהומו אז איך אמא שך הבחורילה הזאת דוגמנית ברדיו אמרה לי
טוב שמעו מנהלים מי שלא מתאים לו שייצא חח די ביאסתם תתחת אשכול לילה אין מה לעשות לכו לישון לאשכול לילה חוקים משלו
נכתב במקור על ידי PozZA טוב שמעו מנהלים מי שלא מתאים לו שייצא חח די ביאסתם תתחת אשכול לילה אין מה לעשות לכו לישון לאשכול לילה חוקים משלו =]
נכתב במקור על ידי PozZA אז איך אמא שך הבחורילה הזאת דוגמנית ברדיו אמרה לי א.עם אמא שלי עובדת ברדיו אז איך תףיודע איך היא נראת ? ב.דוגמנית היא כן אבל לא מצתלמת ג.אין ג.
נכתב במקור על ידי PozZA טוב שמעו מנהלים מי שלא מתאים לו שייצא חח די ביאסתם תתחת אשכול לילה אין מה לעשות לכו לישון לאשכול לילה חוקים משלו אז זהו שלאשכול לילה אין חוקים משלו! אל תקללו פה.
נכתב במקור על ידי NeStLe א.עם אמא שלי עובדת ברדיו אז איך תףיודע איך היא נראת ? ב.דוגמנית היא כן אבל לא מצתלמת ג.אין ג. זה שהיא מנסה לדגמן ברדיו זה משו אחד וזה שהיא מדגמנת לי כל לילה זה משהו אחר :]
ליאור תיכול להביא באן נכון ? מישו מקלל תדפוק באן ליום וזהו
נכתב במקור על ידי -Lior- אז זהו שלאשכול לילה אין חוקים משלו! אל תקללו פה. טוב כוס אמק יא בן זונה ינעל אבו אבוק תמות ייקח אותך ה' :] סתם הכל באהבה טוב אם אי אפשר לקלל אין מה לעשות חח ליללה טוב אנשיייים
חזרתי...התגעגעתם?!
נכתב במקור על ידי PozZA זה שהיא מנסה לדגמן ברדיו זה משו אחד וזה שהיא מדגמנת לי כל לילה זה משהו אחר :] אני לא ירד לרמה שך
נכתב במקור על ידי NeStLe ליאור תיכול להביא באן נכון ? מישו מקלל תדפוק באן ליום וזהו נכתב במקור על ידי NeStLe בקנדה אין ערבים גינגים כמוך יהומו נראה לי שבנקודת מפנה זו אתה עובר לצד של מתנגדי המנהלים :]
נכתב במקור על ידי - xXx - חזרתי...התגעגעתם?! חפס בעמוד קודם תמייל שלי
חוקי הפורום