אל תגזים כל משחק העניין פה זה שמשחקים בכאלה רמה לא צריך להפסיד.. גם שזה הכנה..
אל תגזים כל משחק העניין פה זה שמשחקים בכאלה רמה לא צריך להפסיד.. גם שזה הכנה..
נערך לאחרונה על ידי shachar4490; 13-08-2007 בשעה 20:51.
|
|
ת'אמת שפה אני פחות מתמצא אבל מה שבטוח שהם יודעים מה הם עושים, את קאקה הם הביאו בתור כישרון לא מלוטש שכיום נחשב אולי לשחקן הכי טוב בעולם.
גורקוף שבא מהנוער של ראן הצרפתית הולך להיות שחקן מצוין עוד ישמעו עליו הרבה.
שחקנים כאלה הם שחקנים שמילאן יודעת לפתח לא רק מהנוער של עצמם...
הייתי אומר לך מאלדיני אבל זה היה לפניי כל כך הרבה זמן חחח
ד"א הפיתוח של מילאן נחשב כל כך טוב גם בגלל המעבדה של מילאן שמונעת פציעות מיותרות של שחקנים וזה גורם לצעירים לעלות ברמה בגיל צעיר ולהישאר בכושר טוב עד גיל יחסית מאוחר.
יהיה כיף!
אתם יודעים מה הכי מצחיק ? שחצי מיזדיינים שחושבים שהם מבינים בכדרוגל יורדים אלי שניידר יעבור לריאל חחח מה קרה ? אופה הוא בריאל חחחחחחחחחחח פשוט מצחיקים אתם , ואלק , רק ואן ניסלוטרי לא משחק
אני משחקים עם פאקינד רוברטו סולדדו ומרסלו על מה אתם מדבאים אני ראיתי תמשחק שבו בשקט כל הטמבלים שחשובים שהם מבינים בכדדורגל חחחחחחחחחחחחחחחחח אתם תראה שרובן או באלאקא יחתמו חח כל מה שאני אומר זה נכון ואתם תשבו בבית ותחשבו שאתם מבינים בכדרוגל
Siete
דבר 1 - סניידר חתם שב בשקט חושב שאתה מבין משהו
נסרי לא יחתום זה בדוק
3. אתם תראה שאו רובן או באלאק יחתמו
4. דרנטה בריאל ונראה מי זה המעפן ועוד משהו
הרכב מלא חוץ מואן ניסלטרלוי אוקי בוא אני יגיד לך מי שיחק , השוער המחליף , הגוואין , גאגו , בלבואה , מרסלו , רנאטו מספיק לך ? שב בשקט
Siete
רובן חתם...
באלאק לא יבוא, וסניידר כן חתם אם אני לא טועה.
ריאל תהיה קבוצה מצוינת אבל השנה ברצלונה תהיה יותר חזקה ולא בגלל סגל השחקנים שלה.
אלא בגלל שהם יותר מחוברים ריאל הביאה הרבה מאוד שחקנים יהיה להם קשה להשתלב ברצלונה הביאו את אבידל,הנרי ודוס סאנטוס ( הם החשובים ) שישחקו בהרכב אתה מבין...
אתה לא יכול לקנות 1001 שחקנים ולהגיד שהקבוצה מוכנה אתה צריך לחבר אותם, הנרי חלוץ מנוסה כבר שעם רונאלדיניו ואטו או מסי איך שזה לא יהיה זה יילך טוב, אבידל אחלה מגן הוא כבר יסתדר עם תוראם ופויול כי גם הם מנוסים ובנתיים זה עובד טוב.
אחחח ודוס סאנטוס איזה שחקן... פשוט להסתכל מה הוא עושה.
יהיה כיף!
לתומר, מייקל אואן פצוע הוא לא שחןק מחליף אין לו מזל ככה זה
לסקיילאנסר שתוק כבר כמה אתה מבלבל במוח אתה אפילו לא יודע מי השוער המחליף
גאגו שחקן הרכב היגוואין מה עשית מהם לקחו לך אליפות פתאום הם גרועים? כמה אתה מדבר
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי