נכתב במקור על ידי OldStyle טוב נו...זה גם סוג של פוזה ממש :\
נכתב במקור על ידי Graf.E.T ממש :\ חחחחחחח אל תידאגי בסוף! יהיה טוב
נכתב במקור על ידי huriken איך החתימה החדשה שלי?! יפההההה .. ואםם מצלמים בלי רשות הולכים לאותו בנאדם ואומרים לו שמע אחי אני לא רוצה שתצלם אותי חחחחחח הכי מכוער להגיד את זה
נכתב במקור על ידי OldStyle לא יפה... חחח אתה מבין..יש לך חתימה פשוט פ33ה באמת!
נכתב במקור על ידי OldStyle חחחחחחח אל תידאגי בסוף! יהיה טוב i hope so היו אנשים כאלה מצחיקים באוטובוס היתי על הרצפה! איפה היפו אני חייבת לדעת אם הוא מכיר אותם!
לילה טוב חברס..
אחלה חתימה יש לך huriken !
אחחחחחחחחח מה נשמע ברנשים?
נכתב במקור על ידי huriken חחח אתה מבין..יש לך חתימה פשוט פ33ה באמת! אחי זה שאין לי חתימה לא אומר שאני לא מבין פשוט אין לי כח לעשות אחת חוץ מזה גם אם לא היתי מבין קצת בפוטו גם אז היתי אומר לך שהיא לא יפה כי היא פשוט לא יפה בלי להעליב מה אתה רוצה שאני יגיד לך??שאלת איך החתימה אז עניתי לא ביקשתי גם לשקר
באנה השיעמום הזה אוכל אותי
על מה אתם מדברים ?!?! אני עכשיו באתי ...
תודה :] אני הולך לישון.
בר מה הקשר סתם אמרתי שאני שונא שמצלמים בלי קשר .. ומה אתה חרמן עלי או משו אחי עברת לצד השני ? דוד .. מלפני שנולדת .. נזכרתי בעוד מקרה שצילמו אותי בלי קשר בטיול השנתי ישנתי חזק עם פה פתוח כזה וזה חח צילמו אותי התעצבנתי וזה בקיצר בסוף מחקו תתמונה =]
נכתב במקור על ידי ben4455 אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...
וואי אני עייפה.. אני ערה מ8 וחצי וישנתי איזה 5 שעות.. ואתמול 4 שעות :\
קבלו ת'חתימה החדשה שלי: http://www.img-il.com/my.php?file=v5nzjz2mtkjy.png מה יותר יפה זאת או מה שיש לי עכשיו בחתימה?
חוקי הפורום