האם יצא לכם פעם לעבור באדום, בטעות או בכוונה?
לי אישית כן, הרמזור לפניה שמאלה התחלף לירוק וחשבתי שזה הרמזור לנסיעה ישר והתחלתי ליסוע ישר!![]()
האם יצא לכם פעם לעבור באדום, בטעות או בכוונה?
לי אישית כן, הרמזור לפניה שמאלה התחלף לירוק וחשבתי שזה הרמזור לנסיעה ישר והתחלתי ליסוע ישר!![]()
|
|
חחחח לי יצא לעבור באדום...
עמדתי ברמזור לפנייה שמאלה והייתי עסוק בלדבר בפלאפון והיה אמצע הלילה ולא היה שום רכב בצומת ופתאום באמצע שאני עומד לא יודע למה חשבתי התחלף הרמזור ונסעתי חחח ופתואם קלטתי שבכלל לא התחלף אבל כבר הייתי באמצע הצומת אז המשכתי.
קורה![]()
אבא שלי לפעמיים עובר חח :\
אין לי 1000 שקל לזרוק אבל לפעמים קורה .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
ממ לא קרה :X
מידי פעם כתום וזה..
עברתי באדום......במעבר חציה להולכי רגל![]()
באדום מלא עוד לא יצא לי.
אבל נסעתי פעם עם אבא שלי ולא הייתי מרוכז.. אז ההוא מצד שמאל שני נסע לשמאל כי התחלף אצלו..
ראיתי שהוא נוסע ובאתי גם לכיוון ישר כשאדום אצלי.. ואבא שלי עצר אותי בזמן :\
חוסר ריכוז בנהיגה :\
אמממ לא רק צהוב
כן X:
בשעות הקטנות של הלילה באזור תל אביב יפו...אני ועוד מכונית של חבר שלי איבדנו את הדרך לאיילון LOL
אז לא היה לנו עצבים לחכות בכל הרמזורים הקטנים שיש ברחובות השוממים של יפו אז עברנו באדום מלא ב2-3 רמזורים X:
והיה עוד מקרה שחבר שלישי נסע עם האוטו חתך באדום וחבר שני אחריו ואני לא הסכמתי אז עצרתי..יש גבול לסכנה. אבל אז איבדתי אותם בפנייה
גם ככה המשטרה פה זה כנופיה ולא אוכפים שומדבר =/
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
כן אבל לא במכוון נגיד צהוב על גבול אדום אבל נכנסתי לצומת כשהיה כבר אדום
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
אני לא מאיט אף פעם בירוק מהבהב :\ גם לא בצהוב. :\
פושע.