עדייייייייייייייייייייייייי
ווואי אתם משעמים היום...אני עפתי לישון משעמם פה..ביי לילה טוב!
תגידי אולי לך יש אתר פורנו טוב ?
Keep the blue side up.i
נכתב במקור על ידי BaR נגמר הסוללה =P סתם חח הוא עובד כפרה ! אבל למה אני לא רואה אותו?! אבי מי לא מקבל פה הקדשה? חביב יא קקע
נכתב במקור על ידי NeStLe תגידי אולי לך יש אתר פורנו טוב ? tota.co.il
"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"
נכתב במקור על ידי Mr.bar tota.co.il חח באמת יש כזה אתר ?
תודה גבר אבל אני צריך ת 24\7
מה קורה עברייניםםםםםםםםםםםםםם..?
והלב בחר בך..בית"ר ירושלים אהבה שהיא חלום!! יצחק חיים צמח הלוי ת.נ.צ.ב.ה יהי זכרו ברוך.
נכתב במקור על ידי BaR חח באמת יש כזה אתר ? כנס!(ואני מחכה לך כבר באייסי צ'עמם לי.)
נכתב במקור על ידי De@n מה קורה עברייניםםםםםםםםםםםםםם..? וואי אותך לא ראיתי מלא זמן.. מה איתך יא קרימינל?
נכתב במקור על ידי Graf.E.T וואי אותך לא ראיתי מלא זמן.. מה איתך יא קרימינל? חח כןן לא נכנס לפה הרבה יש כאן פול הומואים.. הכל טוב מה איתך קרימינליתת חח..? (מזה בכלל?)
נכתב במקור על ידי De@n חח כןן לא נכנס לפה הרבה יש כאן פול הומואים.. הכל טוב מה איתך קרימינליתת חח..? (מזה בכלל?) חחחחח גזען.. קרימינל זה עבריין באינגליש.. חחחח אצלי הכל מעולה
נכתב במקור על ידי Graf.E.T חחחחח גזען.. קרימינל זה עבריין באינגליש.. חחחח אצלי הכל מעולה כןן ראסמי אני גזעןןןן עזבי שלא יתנוו ליי באןן.. כינוי חייתי יש לך חח
נכתב במקור על ידי De@n כןן ראסמי אני גזעןןןן עזבי שלא יתנוו ליי באןן.. כינוי חייתי יש לך חח וואלה תודה תזכה למיץ
נכתב במקור על ידי Graf.E.T וואלה תודה תזכה למיץ חחחחח (;
חוקי הפורום