תפרסם! אין לאף אחד זכות להחליט מה לפרסם ומה לא! אם אתם רוצים שהפורום הזה יונהג לפי דת, רק תגידו.. אני לא מתכוון להישאר שנייה אחת יותר אם כן..
Praise the lord American is raisen again! רק בשביל לעצבן אותכם קצת..
המשך לילה שקט,
Jay.
בעד
נגד
נמנע
תפרסם! אין לאף אחד זכות להחליט מה לפרסם ומה לא! אם אתם רוצים שהפורום הזה יונהג לפי דת, רק תגידו.. אני לא מתכוון להישאר שנייה אחת יותר אם כן..
Praise the lord American is raisen again! רק בשביל לעצבן אותכם קצת..
המשך לילה שקט,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
|
|
גזענות, וזה.
זה כ"כ מגעיל אותי כל הטענה הזו שהגויים יותר נחותים מהיהודים, שיהודים יותר "טובים" מבחינה מסויימת, זו גזענות מסויימת. ואגב, אני יהודי, רק שתדעו.
אבל לא על זה אני מגיב פה, "להביא כבוד לאוכל", מה אתה דפוק? זה הופך אדם ל"נעלה" יותר?
מוסרי ואכזרי לאכול גדי בחלב אימו. ותגיד, סתם ככה להרוג חיה על מנת לאכול אותה זה לא אכזרי, זה מוסרי? לא
זה פשוט מדהים עד כמה אתה לא שם לב למה שאתה כותב, זה אפילו אירוני במידה מסויימת. כנ"ל לגבי מי שקרא וחיזק אותו.
כבוד זה הדבר שאדם לא מביא לכל אותן חיות שהוא הורג כדי לאכול אותן ולהפיק שאר מוצרים מאיתם.
למה אתה מתכוון ב "חיי לפי היהדות"? יהודי, או מישהו שעושה את עצמו "צדיק" כזה?
אני אישית לא חושב שלשמור כשרות זה משנה או לא, אני לא שומר.
בכלל לא מבין את כל הקטע הזה של המצוות וכו'...
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 15-08-2007 בשעה 10:04.
נמענת.
אישית אני לא אוכלת כי זה מגעיל.
אם זה היה טעים לא הייתה לי בעיה..
וגם לא הבנתי מה אתה רוצה ומאיפו באת עם השאלה המוזרה הזו..
תקשיב בנאדם, אתה לא דתי, אתה לא מאמין במה שאני מאמינה.
אנחנו בהחלט יותר טובים מהגויים, כי אנחנו העם הנבחר, ה' בחר בנו.
אנחנו אלה שהוא בחר בנו לתת לנו את התורה שלו.
למה הוא נתן דווקא לנו לקיים את מצוותיו?? כי האחרים לא הסכימו!
מה שהופך אותנו, לסבלנים יותר, כי הסכמנו לשמוע את מצוותיו.
לאנושיים יותר - כי אנחנו לא אוכלים חיות מסוימות!!
ואלו הן תכונות שהופכות אותנו לטובות יותר!!
חוצמזה אנחנו חכמים יותר.
אנחנו מאמינים באלוקים האמיתיים.
הם סתם הבלים - מאמינים בישו (בשר ודם) רוח הקודש (הרוח שעיברה את מרים, אבל ברצינות. להאמין לזה??) ובאל (שהכוונה גם לאל שלנו)
(המוסלמים לא יותר טובים - אחמד אלוהינו האחד והיחיד. גאד. הם הידרדרו)
בקיצור - יש להם 3 אלילים (נקרא "יסוד השילוש") אחד מהם בשר ודם, אחד מהם רוח, והשלישי הוא האל שלנו!!!
שים לב שמה שאמיתי (האחרים לא יכולים להיות אלילים, בהתחשב במצבי הצבירה שלהם XDD) אצלם - זה מה שאמיתי אצלנו - האל. הקב"ה. אלוקים. אלוקינו.
זה רק מוכיח שאנחנו צודקים, שעשינו בחירה טובה יותר ושאנחנו יותר טובים.
אבל שוב - אתה לא דתי.
אני מביאה לך את הדעה של הדתיים (שהיא כמובן צודקת לדעתי)
אבל אני לא יודעת אם היא יכולה לשכנע אותך, מכיוון שאתה מסתכל על כל זה מנקודת מבט אחרת.
Always Happy
לא אתווכח יותר מדי, כי זה חסר טעם, איש באמונתו יחייה.
ישו היה אדם שחי פעם, יהודי, שממנו החלה הנצרות, ובנצרות, בתפילות של הנצרות ישו הוא כמו "מתווך" בין האדם לאל.
המוסלמים דווקא יותר דומים ליהודים, מוחדמד הנביא (ולא אחמד), ובתפילות שלהם הם פונים ישירות לאללה (אלוהים בערבית), והם כמו אצלנו ביהדות אף פעם לא יעשו פסל או תמונה של הנביא שלהם ושאר דמויות מהדת (בשונה מהנצרות ששם זה כן קיים).
בעקרון שלושת הדתות האלו מאמינות באל אחד, אל מונותאיסטי, שאין לו צורה גשמית.
בכל מקרה, זה שמישהו לא אוכל חיות מסויימות לא עושה אותו "אנושי יותר".
בכל מקרה הורגים חיות מסויימות כדי לאכול אותן.
"איש איש באמונתו יחייה".
אני אמנם יהודי,אבל אני לא יכול להכחיש שכמו שיש כאלה שאומרים שהאסלאם והנצרות זאת דת טפשית ושסתם המציאו לעצמם אל ואי אפשר להוכיח את קיומו כאל גם לגבי הקב"ה אי אפשר להוכיח כלום.
אז בקיצור,
שוב,כמו שאמרתי מקודם "איש איש באמונתו יחייה",שכל אחד יאמין במה שהוא חושב לנכון.
ושיקיים מצוות שהוא חושב שלדעתו צריך לקיים,
אבל זה לא אמור להפריע לאף אחד מה קורה עם השני,ככה שרוצים לשמור כשרות? תשמרו,בכיף,אבל אני לא חושב שזה אמור לעניין אתכם לגבי השאר ובטח שלא לכפות עליהם.
מאיפה בא לך הרעיון הזה? חח..
נגדדד
מה אתם דפוקים גם ככה עוד מעט יעוף הפורום הזה
מי בכלל מסתכל בו אחד הפורומים המיותרים
בנוסף אני רוצה להוסיף שאתה מדברים שטויות, כל אדם ראשי לעשות כרצונו, אנחנו לא במדינה דיקטטורית והפורום למרות שהוא בסוג של דיקטטורה עדיין המשתמשים הם ההנהגה.
ולכן אם יש לא יהודים או יהודים שאוכלים לא כשר זכותם לפורום כזה.
בנוסף סתם שתדעו שהייתי בכולל האברך אמר דבר כזה קשה מאוד לשמור על כל חוקי השם וכל מי שעושה אפילו קצת זה בסדר אז אל תבלבלו את המוח שמי שאוכל לא כשר הוא גוי.
בנוסף סתם שתדעו שארם עושים את החוק הזה אז צריך גם לסגור את הפורום בשבת כי חילול שבת הוא מעל הכל, וצריך גם לבטל את מוזיקה כי אסור לחרדים לשמוע מוזיקה
:1. של גויים
2. של נשים
ואל תתוכחו בנושא הזה זה בדוק.
בנוסף יש עוד המון עברות של הדת, למשל פורום סקס ועוד אז תפסיקו לבלבל את המוח לא יהיה חוק כזה.
אני נועל את האשכול הדבילי הזה
חרגתם והעלבתם, אל תשכחו ש"הגויים" הם גם בני אדם, ואי אפשר להגיד להם לחיות במקום אחר תאמינו לי שחלקם אוהבים את הארץ הזאת יותר מכם.
נערך לאחרונה על ידי Haviv; 15-08-2007 בשעה 22:32.