חלאס יא בושותתתת חלאססססס
רוביניו שיחק בקופהההההההההההההההההה בקופה אמריקההההההההההההההה
זה למה הוא לא שיחק במשחקי הכנה מה אתה לא מביןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןן
וריאל לקחו אליפפות עם חלוץ אחד מה אתה מדבר
חלאס יא בושותתתת חלאססססס
רוביניו שיחק בקופהההההההההההההההההה בקופה אמריקההההההההההההההה
זה למה הוא לא שיחק במשחקי הכנה מה אתה לא מביןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןןןןןןןןןן
וריאל לקחו אליפפות עם חלוץ אחד מה אתה מדבר
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
|
|
ריאל לקחו אליפות עם חלוץ אחד ?
ראול לא חלוץ ? היגוואין לא חלוץ ? ואן ניסטרלוי לא חלוץ ? טמבל קטן ריאל משחקת עם 4 חלוצים ככה קאפלו משחק ועכשיו שב בשקט , כי רוביניו נח בהתחלה וגם שבוע אחרי זה עד למשחק נגד סביליה הוא פתח רק במחציות עם בכלל שמע רואים שאתה לא יודע כלום מהחיים שלך ועוד אני עושה בושות זה העיקר ריאל משחקת עם 4 חלוצים טחח תראו אותו אולי היום היא לא משחקת אבל עם קאפלו שחקה , וגם במשחקי אימון פתחנו עם היגואין , ראול , סולדדו חחחחחחח חלוץ אחד אה ? שב שב בשקט ועוד אני עושה בושות
Siete
דבר ראשון ראול שם העונה או 7 או 9 גולים והוא גם שם בליגת האלופות איזה 6
היגואין שם 4 בדוק
מזה משנה לא חלוצים , לראול יש מלא בישולים
Siete
כמו שטויות מדברים פה יאללההההה אני יושב פה וצוחק מכמות השטויות שאתם אומרים פה.
דבר ראשון זה שהוא עבר בגיל צעיר זה לא משנה בכלל,למה כ.רונלדו לא עבר בגיל צעיר? ואיפה הוא עכשיו?
דבר שני רויסטון דרנתה שיחק כמגן שמאלי בפיינרוד ולעיתים קרובות גם כקשר,הוא יכול להחליף את ר.קרלוס כי לשניהם יש יכולות התקפיות מצוינות.
דבר שלישי זה נכון שרוד ואן ניסטלרוי הכניס את רוב השערים העונה אבל בלי כל שאר השחקנים לא היה מי שיבשל לו,ככה שאל תגידו שריאל היא קבוצה של חלוץ אחד .
למה סתם לומר אחי
היגוואין וסולדדו (ואן ניסטרלוי יחליף אחד מהם ) משחקים שתיהם בחוד ראול חלוץ אחורי עם רוביניו ככה זה היה עם קפאלו מיליון אחוז(עם ואן ניסלוטרי והיגואין ,או ראול קדמי פה ושם) השנה נחכה ונראה בנתיים הספקתי לראות רק את היגואין וסולדדו בחוד שמאחורה משחק ראול מחכה שדרנטה ורובן יהיו טובים ,
ועוד ידיעה היום ברצלונה יצאה למשחק חוץ נגד באירין מינכן ונצחה 1-0 משער של מסי בדקה ה85 שמעו ברסה נראית רצינית ..
Siete