התחברתי...=| אבל אין לי כוח למחשב חח זזתי לראות טלוויזיה...=] להית'
יווו יבן זונה אתה מתחיללל לעצבןן אותייי יא זיןןן בוא לוונט יש לך ?
נכתב במקור על ידי - xXx - הרבה =] אוווו.. מה עם חברה שלך ? אני כבר יודע מי זאת [: !
נכתב במקור על ידי UntraX יווו יבן זונה אתה מתחיללל לעצבןן אותייי יא זיןןן בוא לוונט יש לך ? כוס אמ אמא שלך יהומו מיתחנגל את מי אתה מקלל יקוקסינל???? ומזה בוא לוונט יש לך??מזה צריך להיות תירשום ברור ידיסלקט שאני יבין עד כמה אתה מפגר
נכתב במקור על ידי Itushh אוווו.. מה עם חברה שלך ? אני כבר יודע מי זאת [: ! דבר.
נכתב במקור על ידי - xXx - דבר. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ! סיגלית אישתך ! מה איתה ?
בואנה יא טמבל מרוב שאמא שלך זקנה היא מכירה את מלך הפלאפל מאז שהיה נסיך
נכתב במקור על ידי Itushh חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ! סיגלית אישתך ! מה איתה ? איך אישתי אחי? אני לא מכיר אותה בכלל אפילו לא יצא להגיד שלום שלום חח
נערך לאחרונה על ידי - xXx -; 16-08-2007 בשעה 00:03.
נכתב במקור על ידי Baby King התחברתי...=| אבל אין לי כוח למחשב חח זזתי לראות טלוויזיה...=] להית' Party pooper
נכתב במקור על ידי - xXx - איך אישתי אחי? אני לא מכיר אותה בכלל אפילו לא יצא להגיד שלום שלום חח לאדעע חח =] ציטטתה אותה אז אמרתי הינה אישתו P: אתה מבין.. אז מה איתה?
נכתב במקור על ידי UntraX בואנה יא טמבל מרוב שאמא שלך זקנה היא מכירה את מלך הפלאפל מאז שהיה נסיך זה אמור להצחיק?? ואמרתה שאני הוחל להיסתבך אז אני מחכה...ואני לא מדבר על הירידות העלובות שלנו
איתמר לך תראה נאורוטו
נכתב במקור על ידי Itushh לאדעע חח =] ציטטתה אותה אז אמרתי הינה אישתו P: אתה מבין.. אז מה איתה? חחחח הנקמה שלך על הקטע עם רותם אה?
נכתב במקור על ידי Itushh לאדעע חח =] ציטטתה אותה אז אמרתי הינה אישתו P: אתה מבין.. אז מה איתה? אחי גם אני מצטט אותך אז אני גיי טוב?! תיהיה טיפה יותר ראלי.... =]
נכתב במקור על ידי UntraX איתמר לך תראה נאורוטו חחחחח הומו קטן.. תביא אותו לוונט נטפל בו.. אחי גם אני מצטט אותך אז אני גיי טוב?! תיהיה טיפה יותר ראלי.... =] טוב אז מה עם אישתך?! עזוב את סיגלית? מה איתה?
נערך לאחרונה על ידי Itushh; 16-08-2007 בשעה 00:05.
חוקי הפורום