רשם שנבלמתי ... ולא נבלמתי... אולי הוא נלחץ וחשב שהוא בלם אבל אין מצב הוא בלם אותי, סך הכל גלשתי קצת להכנס וראיתי מישו בא אז עצרתי.. הוא חשב כנראה שהוא בלם..
אני לא מבין ... איך טסטר יכול להרוס ...!
רשם שנבלמתי ... ולא נבלמתי... אולי הוא נלחץ וחשב שהוא בלם אבל אין מצב הוא בלם אותי, סך הכל גלשתי קצת להכנס וראיתי מישו בא אז עצרתי.. הוא חשב כנראה שהוא בלם..
אני לא מבין ... איך טסטר יכול להרוס ...!
|
|
אין מה לעשות אחי:\ טסטרים הם נאחסים ..אין מה לעשות ולנסות 2..
אל תחשוב אפילו להגיש ערעור כי זה לא עוזר ב90% מהמקרים ואחרי זה כשזה לא יעזור הם סתם מסמנים אותך בתור מלונן וידפקו אותך\:
לא נורא.. טסטרים הם נאצים
טסט 2 אתה עובר כמו מלך
כל עכבה לטובה.. תחשוב על זה![]()
לא נורא אחי יהיה בסדר....ככה זה טאסטרים העבודה שלהם זה לדפוק אותך.
בכללי אם בלמת לפניו הוא לא אמור להכשיל אותך אבל אל תתלונן כי הם לא יעבירו אותך בחיים אחרי זה.
לך לשני ובעזרת השם תצליח.
אתם לא תאמינו כמה כסף נשפך פה על השיעורים..
עשיתי איזה 35 שיעורים עם מורה גרוע , בכלל לא ידעתי איך לנהוג ולא ידעתי שאני לא יודע כי ככה הוא לימד אותי
אחרי זה עשיתי הפסקה מיאוש של בערך חצי שנה, ואז איזה 20 שיעורים עם מורה אחר ואני נוהג כאילו מקצועי עכשיו.. הוא לימד אותי כמו שצריך
ומה הקטע? הראשון הוא מהותיקים , והוא נראה לי המנהל של החברה הזאת, אין לי מה לעשות נגדו
הטסטר כמו שאמרתי הוא מסריח והלך סתם כל הטסט והאגרות לחינם
עשיתי 2 תאוריות
קיצר אני מיולי שעבר - שנה שלמה - על הכביש... עוד מעט אני יכול להיות מלווה חח ^_^
פי איזה סרטים אכלת.
סתם טחן לך כסף המורה הראשון.
הייתי בא אליו הביתה עם אלות אם היה עושה לי דבר כזה.
ולגבי הטסט, זה מת.
תחכה לטסט שני אחי. :] יהיה טוב.
נשמה ,אין ך מה להיתעצבן טסט הבא תעבור...אני יודע איך ת'מרגיש...אני נכשלתי שתי טסטים על כלום...אפילו שכבר שכחתי זה היה מזמן זה הרגשה חרא אין מה לעשות..תעשה כמה שיעורים תעשה עוד טסט..מה שחשוב זה להיות רגוע זה הכל בעזרת השם תעבור טסט הבא...
תודה חבר'ה,
חח אסף אתה לא מבין איזה סרטים
בגלל שצריך הפרש שבועיים ובגלל שאני הולך לטכני בחיפה החל מראשון הבא ,אני יכול רק ביום שני או שלישי הזה לעשות ואם אני לא יעבור אני בלי רישיון לפחות עד שתהיה לי פירצה לבוא בשני או שלישי לאילת =\
לא נורא אחי , "אילי פאת מאת" :]
תתמקד בלעבור טסט שני עכשיו אל תחשוב על זה יותר מידי
תאחלו לי בהצלחה מחר על הבוקר הטסט השני
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died