עם מי להסתכסך?
עם ההומואים שמקללים מאחורי מסך בפורום?
מה יעשו? יפרצו לו למחשב?
אני בהודעות שלי אומר מה שאני חושב ועל הזין
אז שיעשה את זה גם הוא
מה אכפת לי מה הילדים מהפורום חושבים עליי
שיחשבו...
עם מי להסתכסך?
עם ההומואים שמקללים מאחורי מסך בפורום?
מה יעשו? יפרצו לו למחשב?
אני בהודעות שלי אומר מה שאני חושב ועל הזין
אז שיעשה את זה גם הוא
מה אכפת לי מה הילדים מהפורום חושבים עליי
שיחשבו...
|
|
הנושא גלש לדברים מטומטמים בטירוף
תנעלו תזבל האורגני הזה כבר
אף אחד לא כופה עליך שום דבר אתה פה מבחירה ואם יש לנו חוקים מסוימים אתה תעמדו בהם כן מהבחירה שלך ואני מתכוון למדינה הזאת אתה רשאי לעזוב את המדינה אבל אם אתה חי פה אתה תכבד את הדרך חיים ואת הלכות הרוח של המדינה הזאת תקשיב לחוקים גם שהם לא נוחים לך אם לא אתה יכול ללכת.
לנו יש ראש קטן האומנם? להאמין במשהו בצורה נוקשה לא להקשיב לדעות של אחרים להיות אטום בדעות של אחרים זה ראש קטן לשמע בחדשות ישראל תלויה בארה"ב ולאהמין בזה זה מושפע.
ג'ייסון שנינו יודעים שישראל מסוגלת לעמוד על הרגליים בלי ארה"ב.
אתה מביא לפה עובדות? האומנם? רובן לא נכונות הוכחנו לך את זה בפורום צבא באין ספור תגובות.
למען הסר ספק אין לי שום דבר נגדך ג'ייסון אני מכבד אותך ואת הדעות שלך אבל זה לא אומר שאני מסכים איתן.
שמעו, ישלו דעה משלו, והוא לא חושב כמוכם,
אז אני לא חושבת שזה בסדר שאתם פונים אליו בגישה של קללות, תמיד אתם יכולים לפתוח איתו דיון ולנסות לשנות את עמדתו, או לחלופין הוא את שלכם.
אבל לקלל אותו לא מתאים, כמו שהוא מדבר ללא קללות אני חושבת שגם אתם יכולים
בכל זאת,רק דעה של בחור, זה לא הולך להשפיע על כולנו, ולכן לא צריך לפגוע בעמדתו.
כמו שאתם חושבים שמאכלים לא כשרים זה רע.
הוא חושב שזה טוב.
ואין לכם בכלל איפו להתווכח.
אז קבלו אחד תשני באהבה.
לילה טוב לכל מי שפרש לישון.
נערך לאחרונה על ידי ThE; 18-08-2007 בשעה 02:16.
די כברררררררר !!! כוס עמעמעמעמק אררססס חלאסס הבנוווווווווווווווווווווווווווו
יאללה דייייייייי שחררו אותו וזהוו תנעלו אל תיהיו דפוקים במיוחד אתה טורס לא מאמין עליך אתה לא כזה ..
לא יורד עליו שהוא לא בהלכה (כי אני פשוט כן, רק לפני שבוע אכלתי ציזבורגר) ירדתי עליו שהוא חופר בטירוף @_@ מי שם זין על זה שהפורום לא מרשה לפרסם מתכונים לא כשרים @_@ אז שיבכו למי אכפת לא רוצים גבינה בהמבורגר בפנאןןןן.
קיצר תגדלו קצת תלמדו שיש יותר בעיות בחיים מאם יש גבינה בהמבורגר או לא.
שיהיה לכם לילה טוב וכשר.
ד"א שזה מוזר לי שאתם כאלה דתיים ופותחים מחשב בשבת. אם הייתי במקומכם הייתי בוחר צד, או שאתה יהודי קומפלט או שאתה יהודי שלא שומר כשרות ולא מנסה להיות איזה פוץ באמצע בגלל נוחיות ומרצה לאנשים איך להיות יהודי טוב =].