כל מה שאמרת זה שטויות במיץ.
וואו אתה עושה מעצמך טיפש. כל הכבוד אתה פשוט עושה לנו את העבודה הרבה יותר קלה.
כל מה שאמרת זה שטויות במיץ.
וואו אתה עושה מעצמך טיפש. כל הכבוד אתה פשוט עושה לנו את העבודה הרבה יותר קלה.
|
|
חחחחחחחחח הרגת אותייייייי
הייתי אולי מעביר עליה מבט
מה אתה גנוב?? היא פשוט מהממת במציאות ובתמונות ...
מה פתאום אנשים מרשים לעצמם לחוש שמישי דוגמנית בדרגה בין הגבוהות שיש בארץ לא שווה אותו בכלל
תאמין לי היא לא יורקת על רוב האוכלוסיה פה בארץ באיזור הגיל שלה חח
פצצה..חבל שהיא שמרנית הייתה יכולה להיות נערת החלומות של כל אחד פה=]
דווקא לא.. אגב, לרוב היא לא איתו בבית.. היא כל הזמן בנסיעות..
עדי, נראת החלומות? תחשוב שבגיל מסויים להתמסד.. אתה היית מוכן להתמסד איתה? מי יודע כמה היא חכמה, ומי יודע כמה טובה היא תהיה בתור אמא.. תחשוב לע זה שיופי של אישה זה לא הכל!! היא יכולה להיות מהממת מאידך גיסא, היא יכולה להיות האמא הכי גרועה ואישה מגעילה.. סקס זה לא הכל!!!!!!!! ורואים שאתם קטנים.. כי זה כל מה שאתם חושבים עליו. נחכה שתתבגרו קצת, גם מוחית, וגם פיזית.
המשך צהריים שקטים,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
היא בהחלט יפה.. ומדהימה והכל..
אבל אין על יעל !
אתה קורא מה שאתה אוהב לקרוא. אגב, מוגבלות היא בעיה שלפעמים מולידה אנשים מאוד מיוחדים. דוגמה, תראה את סטיבן הוקינג. יש לו מוגבלות, אבל הוא עשה את הבלתי יאומן.. הוא לדוגמה, יותר ממה שאתה תצליח אי פעם להיות.
אני התכוונתי שאחרי שאתה מכיר מישהי ומדבר איתה ואתם כמה זמן ביחד, אתה צריך לשקול מה הלאה.. זה גם תלוי במדינה.. בארה"ב למשל, מקובל להתחתן אחרי שמכירים 3-4 חודשיים ולפעמים פחות.. בישראל לעומת זאת, עקב ההתבגרות היותר איטית של הנוער (זה ידוע שבארה"ב הנוער מתבגר מהר יותר עקב זה שכבר בגיל 18 הוא לומד לתואר ראשון..) הוא מתחתן גם אחרי שהוא מכיר אותה הרבה זמן..
אם לא הבנת אותי עד לפה, אין לי מה לנסות להסביר לך.. כי קטן אתה וקטן תישאר עד שתתבגר.
המשך ערב מהנה,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
ג'ייסון אתה כולה בן 17...יש פה אנשים יותר גדולים ממך..
כן עזוב תן לו לחיות בתחושה שהוא מבוגר ומבין הכל
אולי יום אחד הוא יבין שהוא לא האדם החכם ביותר שקיים
חח איזה אהבל באלוהים
הילד הכי חופר בעולם
מפליץ לך עובדות לא מעניינות
זין אם הוא לא הולך לויקיפדיה כל שניה בשביל תגובה אחת
ואיי איזה כוסיתתת אבל תכלסס יש יותר שוות מימנה
וJAY חלסססססססססססססססססססססס חפרתהההה יראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
השםםם ישמור מאיפה הדברר הזה באא כל דברר הוא מנתחחח ומפרטט ויודע מה סבבה עם זה אין לי בעיה
אבלל מספיקקקקקקקקקקקקקק עם ה"המשך ערב מהנה"הדפוקקק הזה אתה מדבר כמו מיתרומם מדרגהה ראשונה
מספיקקקק שיגעתייי אותיי איזה חנג' תיזרוםם תיהיה באווירה סבבה ואיי ואיי חנוקק אתה
ניראה לי הוא אף פעםם לא צוחק לא נהנה
תזהר הוא יכול להלשין לFBI או לCIA
בואנה הבנאדם הזה חפר עכשיו כמו ששופלים לא חופרים מה זה הדבר הזה? נראה לי לא כתבתי כל כך הרבה במחשב כל החיים שלי.
אה והיא כונפה![]()