מה אתם אומרים במיוחד הבנים מבינינו אם אנחנו לא עוברים טסט ראשון זה אמור להוריד לנו מהכבוד?
מה אתם אומרים במיוחד הבנים מבינינו אם אנחנו לא עוברים טסט ראשון זה אמור להוריד לנו מהכבוד?
נערך לאחרונה על ידי grass; 18-08-2007 בשעה 16:03.
|
|
כן
זה אומר שצריך לשנות את השם ולעבור לאוסטרליה ולגדל כבשים
מה זה השטויות האלה
כמו שכל אחד יגיד לך שטסט זה מלא עניין של מזל
מי שנכשל ראשון זה ממש לא אומר כלום
ותן לי אפילו לספר לך שגם מי שנכשל שני זה לא אומר שהוא לא נהג טוב
אני מכיר כאלה שעברו ראשון ונוהגים זוועה תאמין לי
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אני מכיר בנות שעברו ראשון ונוהגות זוועה הכל תלוי בטסטר המניאק
אני אישת הוצאתי בשלישי ואני נוהב מצוין
אין שום קשר אחי בין הטסט שעברת לצורת נהיגה שלך או לכבוד שלך...כי מצב של טסט זה לא מצב נהידה נורמלי אתה בלחץ ויכול לעשות טעויות ממש קטנות ולא משמעותיות ולהיכשל או שסתם באותו יום הטסטר החליט להכשיל אותך למרות שהיה מגיע לך לעבור.
אני אישית מכיר הרבה שלא עברו טסט ראשון ונוהגים מצויין.
אבל תמיד איכשהו רוב הבנות עוברות בראשון ולרובם איך שהם נוהגות באמת שלא מגיע....טסטרים חרמנים.
זהו ניר אמרתי לך כבר זה פשוט היד של הבנות מחליקה מהמוט הילוכים למוט של הטסטר
באמת מלא בנות עוברות ראשון בלי שמגיע להן.
אין מה לעשות אבל, ככה זה ואתה לא יכול לשנות את זה.
וזה לא מוריד לך מהכבוד..זהו ניר אמרתי לך כבר זה פשוט היד של הבנות מחליקה מהמוט הילוכים למוט של הטסטר
מלא פשוט מלא לא עוברים בראשון.. האחוז של אלה שעוברים ראשון רק יורד.
אני יגיד לך באופן ''חד וחלק'' וברור.
אף אחד לא מושלם,לכן אים לא תעבור לא קרה כלום..
גם אים מישהוא יעבור מראשון זאת לא אומרת שהוא נהג מושלם...
בן דוד שלי לדוגמה, לפני 30 שנה, כשעוד היה יותר קל לעשות טסט והתוצאות נאמרו במקום (לפני מקרה לוד), עבר בטסט ה-5 שלו.. זה לא היה נורא.. והיום, במבט לאחור, הוא שמח שהוא שנכשל.. כי הוא יודע שאם היה עולה על הכביש ככה, הוא היה מסיים באסון. אומנם לדעתו הפעם ה-4 לא הייתה צודקת, אבל ב-3 הראשונות הוא שמח שהוא נכשל.
צריך לקחת הכל בפרופורציות.. אתם תראו שעוד 20-30 שנה, במבט לאחור אם נכשלתם (וגם אם לא), אתם תשמחו שנכשלתם, כי ככה למדתם מהטעות וקיבלתם עוד ידע שאולי לא היה לכם מקודם.
אגב, תלוי גם איך אתה עובר את הטסט.. אמא שלי נסעה בלילה ובגשם מאוד חזק (אמצע החורף) בטסט שלה.. בקושי ראו משהו אבל היא נהגה יפה מאוד.. היא כבר חשבה שנכשלה ויצאה ללכת הביתה, כשהמורה שלה תפס אותה ואמר "אין מה לבכות, עברת בגודל בלי אף טעות אחת. נהגת מושלם". ואכן, מי שנסע איתה, לא מרגיש כמה שהוא נוסע מרוב הלחיצות הנכונות על הגז שמונעות הרגשה של כוחות G..
המשך ערב מהנה,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
חלאס עם הסטיגמה המטומטמת הזו שבנות לא יודעות לנהוג.
מה יענו אם אתה בן אז אתה נולד עם רישיון בידיים?! וישר מובטח לך שתעבור טסט ראשון? מה זה השטויות האלו. כל פעם מחדש שאני שומעת את זה אני מתעצבנת.
יופי... אז לא מגיע להן. מאיפה אתה יודע? אתה מכיר כאלו?
אני גם מכירה בנים שעוברים טסט ראשון ולא מגיע להם אז מה?
ובקשר לשאלה של פותח האשכול.. זה לא מוריד שום כבוד
זה אולי מוסיף לאגו שלך אבל זה לא מוריד שום דבר
נהג טוב לא נמדד במס' הטסטים שהוא עובר ! תפנימו את זה.
אני רק יודע שכל התעשייה הזאת של לימודי נהיגה באה למצווץ לך את כל מה שיש לך
חחח אין שום קשר לכלום..רק לטסטר...אם אתה יודע לנהוג סבבה והטסטר במצב רוח טוב עברת..אם אתה יודע לנהוג בןזונה ואישתו של הטסטר לא נתנה לו לילה לפני נכשלת..
עברתי בחאווה רצח טסט ראשון חחחחח כמה טעויות ועדיין עברתי חח
לנצ'יה תמה 93 2000 טורבו(לא סטנדרטית) גודשת 0.7 באר
צר לי להגיד לך, אבל הוכח בכל המחקרים שנעשו, שהבנים על הכביש נוהגים הרבה יותר טוב מהבנות.
ראי תוצאות מבחן נהיגה בארה"ב:
נסיעה בן מכשולים: 4 מתוך 5 בנים הצליחו. 0 בנות הצליחו. הכל מבלי לפגוע באחד.
נסיעה ברוורס: 1 מתוך 5 בנים הצליחו מבלי לפגוע במשהו. 4 מתוך 5 בנות הצליחו מבלי לפגוע במשהו.
ניווט: ניצחון מוחץ לבנים. כולם עקפו בשעה וחצי את הבנות בניווט. הבנות לא רק שלא ידעו לנווט, הגיעו למקום לא נכון, רחוק הרבה הרבה יותר מאיפה שהיו צריכים.
זה רק מבחן אחד מתוך מאות.. מבחן מדעי אחר הוכיח, שהקורדינציה של הבנים הרבה הרבה יותר גבוה משל הבנות..
רק שתהיי בעניינים.. אני ממליץ גם לראות Discovery ועוד כל מיני כאלה.. לומדים הרבה..
המשך לילה שקט,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
משהו שלא לומדים בדיסקברי>לא מומלץ לזלזל בבנות..הם זוכרות את זה
ולמה שזה יוריד מהכבוד? זה כולה טסט..