קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אשכול תלונות/שאלות/בקשות/טענות לפרוום "עשינו עסק"
    על ידי SaGy MiYaRa בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 52
    הודעה אחרונה: 07-05-2006, 18:25
  2. אף אחד לא מתייחס אליי באשכול תלונות!
    על ידי taika בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 12:39
  3. =-=-=תלונות/בקשות/שאלות/עזרה=-=-=
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 143
    הודעה אחרונה: 09-02-2006, 14:15
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

3 תלונות מעצבנות..!!!

ברירת מחדל 3 תלונות מעצבנות..!!!

1 למה אתם כל הזמן מעלים לrapidshare? זה מעצבן להוריד סרט ב 8 או 7 חלקים מה כל כך קשה להעלות סרט בלינק אחד.. (יש חלק שמעלים לfreindly files או איך שלא קוראים לזה והם מעלים בשביל ההון האישי שלהם)..

2. ראיתי פה תלונה על העתקות ובאמת גם אני שמתי לב לזה ...
    המשתמש yaron 919 העתיק link שלpro 7 מפורום אחר שאני לא רוצה לציין את שמו
    http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=252420
    הנה הפורום... של העתקה..

3. תפסיקו לנעול אשכולות אחרי יום למשל בן אדם מתלונן אז אתם מגיבים לו פה ושם וישר נועלים.. מה כל אחד פה מתלהב מלנעול אשכול מה זה גורם לו להרגיש יותר סמכותי פה אני לא מבין מה הקטע.. תשאירו את האשכולות פתוחים.. אלא אם כן מישו מפרסם אשכול שלא קשור לפורום..

מקווה שתמצאו פתרונות לתלונות שלי תודה מראש..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

1.תסביר לי איך זה קשור להון האישי?!דבר שני אתה לא רוצה להוריד דרך הרפייד שייר אל תוריד אפחד לא אמר לך להוריד אפחד פה לא חייב לך כלום אנשים שמים דברים ואתה עוד מתלונן על זה.
    לגבי השרת לfreindly files אני מוריד משמה וזה לא עושה לי בעיות כל מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את התוכנה בכך שאתה לוחץ על הורדה ואז (אחרי שהורדת את התוכנה והתקנת)תרענן את הדף תחלץ שוב על הורדה וזה יוריד לך בלי שום בעיה.(אם עדיין אתה מתקשה תפנה אליי)
    2.לא ראיתי שום קרידט לאף פורום אחר מה שאומר שגם הפורום שממנו שאתה אומר שהוא גנב,גנב בעצמו את הלינק הזה.
    3.נועלים רק אם הבעיה נפתרה אוו שאפשר לפתור אותה בכך שפונים למי שצריך בפרטי.

1.תסביר לי איך זה קשור להון האישי?!דבר שני אתה לא רוצה להוריד דרך הרפייד שייר אל תוריד אפחד לא אמר לך להוריד אפחד פה לא חייב לך כלום אנשים שמים דברים ואתה עוד מתלונן על זה.
    לגבי השרת לfreindly files אני מוריד משמה וזה לא עושה לי בעיות כל מה שאתה צריך לעשות זה להוריד את התוכנה בכך שאתה לוחץ על הורדה ואז (אחרי שהורדת את התוכנה והתקנת)תרענן את הדף תחלץ שוב על הורדה וזה יוריד לך בלי שום בעיה.(אם עדיין אתה מתקשה תפנה אליי)
    2.לא ראיתי שום קרידט לאף פורום אחר מה שאומר שגם הפורום שממנו שאתה אומר שהוא גנב,גנב בעצמו את הלינק הזה.
    3.נועלים רק אם הבעיה נפתרה אוו שאפשר לפתור אותה בכך שפונים למי שצריך בפרטי
    א.רק שתדע שבאתר freindly files אם אתה עובר כמות מסוימת של הורדות אתה מקבל סכום מסוים של כסף..
    ב.זה לא משנה אם אין קרדיט לפורום לפחות שלא יעתיק הכל מילה במילה..
    ג.מה זה אם אתה לא רוצה על תוריד אני אומר לך שזה לא נוח להוריד ככה ואני מאמין שאני לא היחיד.. שחושב ככה..
    אז מה יוצא לכם שאתם מעלים משו שאף אחד לא מוריד ואני אומר לך בוודאות שאף אחד לא מוריד..
    ד. הרבה פעמים אתם נועלים גם שאין תשובה לשאלה .. ומשאירים את המשתמש בלי תשובה מלאה..
    נערך לאחרונה על ידי Manera; 19-08-2007 בשעה 18:26.

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי kingsalomon צפיה בהודעה
    א.רק שתדע שבאתר freindly files אם אתה עובר כמות מסוימת של הורדות אתה מקבל סכום מסוים של כסף..
    ב.זה לא משנה אם אין קרדיט לפורום לפחות שלא יעתיק הכל מילה במילה..
    ג.מה זה אם אתה לא רוצה על תוריד אני אומר לך שזה לא נוח להוריד ככה ואני מאמין שאני לא היחיד.. שחושב ככה..
    אז מה יוצא לכם שאתם מעלים משו שאף אחד לא מוריד ואני אומר לך בוודאות שאף אחד לא מוריד..
    ד. הרבה פעמים אתם נועלים גם שאין תשובה לשאלה .. ומשאירים את המשתמש בלי תשובה מלאה..
    א. נו מה נעשה... מרוויחים כסף אז שירוויחו אי אפשר לשלוט בזה..
    ב. להעתיק סיקורים, מותר לכל אחד, למשל הפורום שממנו שאתה חושב שהעתיקו,
    תירגם את הסיקור מאתר באנגלית או לקח מאתר אחר, ככה שאין קרדיט...
    ג. אם כל הכבוד אל תחליטו לנו גם לאן לעלות קבצים, רוב ההורדות שאנחנו מביאים
    מובאים מאתרים בחו"ל, ככה שזה לא בשליטתנו, ואם אנחנו מעלים אז לrapidshare כי הוא האתר הכי איכותי, מה לעשות שיש בו הגבלות..
    ד. מזה עניינך אם נועלים או לא?.. כל השאלות ששואלים עונים עליהם, ואם לא מבינים פונים לפרטי, אנחנו לא נועלים סתם כי בא לנו אלא כי ככה יותר נוח לדעת מה נפתר ומה לא, אם זה נעול אני יודע שאין לי מה להגיב, ואם זה פתוח אז צריך להסתכל ולעזור..

טוב אז מה אני יגיד לך תמשיכו לעלות לrapidsher... אחרי הכל הפורום הזה שלך ולא שלי אני רק אמרתי מה שאני מרגיש.. לפחות לי יש תאומץ להגיד מה אני מרגיש אני מקווה שכולם ירגישו כמוני ויתלננו כי כנראה שאני לא מספיק ..
    תמשיך לנהל את הפורום שלך איך שאתה רוצה (אני לא חוזה לו הצלחה).. אבל מה אני מבין..
    חחח והינה אתה באצמך מוכיח לי שהכל פה זה העתקות בזה שאתה אומר שהכל כמעט מחו"ל.. נראה לי שאף אחד לא מעלה פה בכוחות עצמו אתם רק מעתיקים מפורומים אחרים.. זה לא פורום רציני בכלל.. אף אחד בכלל לא משקיע פה .. מה הבעיה להעתיק מאתרים אחרים..
    חח בקיצור מה שהיה לי להגיד אמרתי אין לי מה להגיד לכם יותר ..
    להתראות.. ועכישו אתה יכול לנעול... אלא אם כן לך יש משו להגיד לי..
    נערך לאחרונה על ידי Manera; 19-08-2007 בשעה 19:41.

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

יש לי שאלה אלייך תגיד לי הפורומים שאתה אומר שמעלאים מאיפה אתה חושב לוקחים את הלינקים שהם מורידים?
    הם מעתיקים אותם מאתרים אחרים(גם מפה)ואז מעלאים.
    לגבי זה שאתה לא חוזה הצלחה לפורום הזה,אטרף קיימם 3 שנים עם קהילה גדולה ואיכותית.
    אתה חושב בזה שיש בפורום f*p יותר משתמשים רשומים אומר משהו? יש לי שמה חברים שהם ראשיים והם בעצמם אמרו לי שרוב הקהילה זה של ילדים קטנים (גיל 12-14).
    ועוד דבר הפורום שלנו כבר מוצלח.
    ומה הקשר אין לאף משתמש אומץ תגיד לי למה בגלל שאמרת את זה מה נעשה ניתן לך באן?!אתה רואה לפני שאתה כותב?!כל מה שכתבת מראה שאין לך מושג בפורומים.

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

טוב אז מה אני יגיד לך תמשיכו לעלות לrapidsher... אחרי הכל הפורום הזה שלך ולא שלי אני רק אמרתי מה שאני מרגיש.. לפחות לי יש תאומץ להגיד מה אני מרגיש אני מקווה שכולם ירגישו כמוני ויתלננו כי כנראה שאני לא מספיק ..
    תמשיך לנהל את הפורום שלך איך שאתה רוצה (אני לא חוזה לו הצלחה).. אבל מה אני מבין..
    חחח והינה אתה באצמך מוכיח לי שהכל פה זה העתקות בזה שאתה אומר שהכל כמעט מחו"ל.. נראה לי שאף אחד לא מעלה פה בכוחות עצמו אתם רק מעתיקים מפורומים אחרים.. זה לא פורום רציני בכלל.. אף אחד בכלל לא משקיע פה .. מה הבעיה להעתיק מאתרים אחרים..
    חח בקיצור מה שהיה לי להגיד אמרתי אין לי מה להגיד לכם יותר ..
    להתראות.. ועכישו אתה יכול לנעול... אלא אם כן לך יש משו להגיד לי..
    סליחה חח...
    1. זה שלוקחים מאתרים בחו"ל מה נורא בזה? מה אתה מצפה כל דבר נעלה בכוחות עצמנו כדי שאנשים יבואו וידליפו לפורום אחר? מה אנחנו עד כדי כך אהבלים?..
    2. עוד מעט נפתח פורום VIP שיהיה רק לאטרף תמורת נקודות, מה שלא יהיה באף פורום, מבטיח לך.. אני אישית יעלה דברים ויעלה תרמה שלו.. רק שיהיה סגור ויהיה של אטרף, בלי שיגנבו לי מה שאני יביא..
    3. אתה יודע כמה דברים אנחנו מעלים וגונבים? אני אישית ראיתי כמה וכמה לינקים של מוזיקה שמשה העלאה לאטרף, וכמה לינקים שהעלאתי של תוכנות..
    אז במקום לדבר כל כך הרבה ולהרצות לנו כמה אנחנו גרועים וכמה אנחנו אפסים ומעתיקנים, תברר דברים.. עוד מעט יהיה פורום VIP, וכל ההורדות יהיו לא מrapidshare אלא ע"י אתר איחסון ישראלי, יוריד לכולם על 200-400 ק"ב לשנייה..
    ואז תמשיך להגיד שאנחנו מעתיקינים...

ועכשיו אם אין לך מה להגיד, אז אני ינעל..

א. חחח מה שהיה לי להגיד אמרתי...
    ב. אתה אומר שכל הזמן מעתיקים ממכם אתרים אחרים... אז למה אתם לא מעלים רק עם קרדיט לאתר.. ככה עושים הרבה פורומים וככה אי אפשר להעתיק ולעלות לפורום אחר. מה רע בלעלות הכל לבד..?
    ג.אני לא אומר שזה פורום גרוע או שאתם אפסים חס וחלילה אבל אני אומר שיש מקום לשיפורים ואני מציין איפה צריך לשפר.. אני מתנצל אם הבנתם אותי לא נכון..
    ד.ושמואל תאמין לי שאני מבין בפורומים ויש פורומים שיתנו לי באן על זה שאני מדבר ככה ...
    אני מעריך אותכם על זה שלא נתתם לי באן ומקווה שתתיחסו ברצינות למה שאמרתי...
    זהו עכשיו אתה יכול לנעול..

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

א. חחח מה שהיה לי להגיד אמרתי...
    ב. אתה אומר שכל הזמן מעתיקים ממכם אתרים אחרים... אז למה אתם לא מעלים רק עם קרדיט לאתר.. ככה עושים הרבה פורומים וככה אי אפשר להעתיק ולעלות לפורום אחר. מה רע בלעלות הכל לבד..?
    ג.אני לא אומר שזה פורום גרוע או שאתם אפסים חס וחלילה אבל אני אומר שיש מקום לשיפורים ואני מציין איפה צריך לשפר.. אני מתנצל אם הבנתם אותי לא נכון..
    ד.ושמואל תאמין לי שאני מבין בפורומים ויש פורומים שיתנו לי באן על זה שאני מדבר ככה ...
    אני מעריך אותכם על זה שלא נתתם לי באן ומקווה שתתיחסו ברצינות למה שאמרתי...
    זהו עכשיו אתה יכול לנעול..
    אני חוזר ואומר לך מה שתומר אמר שהיה פורום v.i.p וזה יהיה עלאות רק עם קרדיט לאתר,לפני לא הרבה זמן היה פורומים כאלה אבל הם ירדו ועכשיו זה יחזור.
    ולגבי לתת באן אם בפורום אחר נותנים לך באן על זה שאתה רוצה לעזור לשפר אז המנהלים של אותו פורום לא יודעים לנהל פורום בשביל זה קיים משוב בשביל דעות של משתמשים.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,425 | הודעות: 8,202,018 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect