קומפלקס זכית בכוסון השהנה לא ראיתי תמונות שלך :|
נכתב במקור על ידי BaR מה נשמע Complex ? אוווווווווווווווווווווו זה בכלל כבוד.. מצווין... בר מה קורה איתך אחי?
נכתב במקור על ידי Zipped קומפלקס זכית בכוסון השהנה לא ראיתי תמונות שלך :| עזוב הוא מכוער טוסיק לא פספסת כלום.. חחח טום הכי כוסון במדינה
נכתב במקור על ידי Zipped קומפלקס זכית בכוסון השהנה לא ראיתי תמונות שלך :| אני משרה פה מתח חיובי זה לא התמונות... חחח אני עדין לא מבין איך זכיתי... בכל אופן מי שכן הצביע ראה תתמונות.. אומנם לא בפורום.. ועדיין גם מי שראה.. אני שואל.. למה? לא היה מישהו אחר? חחחח
נערך לאחרונה על ידי CompleX; 19-08-2007 בשעה 23:54.
נכתב במקור על ידי Graf.E.T עזוב הוא מכוער טוסיק לא פספסת כלום.. חחח טום הכי כוסון במדינה יש תמונה
eboded2411@gmail.com
נכתב במקור על ידי CompleX אני משרה פה מתח חיובי זה לא התמונות... חחח אני עדין לא מבין איך זכיתי... בכל אופן מי שכן הצביע ראה תתמונות.. אומנם לא בפורום.. ועדיין גם מי שראה.. אני שואל.. למה? לא היה מישהו אחר? חחחח לא. אתה הכי כוסון. אתה מרשה לי לשים תמונה שלך?
אוקיי :}
בנות זה עם חרא אל תעסקו איתם מוות לכולןןןןןןןןןןןןן (חוץ מ 4,5)
נכתב במקור על ידי Graf.E.T לא. אתה הכי כוסון. אתה מרשה לי לשים תמונה שלך? חביבה.. אם הייתי רוצה הייתי שם.. פשוט לא חושב שהם מוכנים לזה..(לא מהתלהבות חברה להרגע.. פשוט התואר פה הוא בטעות...) נכתב במקור על ידי Zipped אוקיי :} חחח אחי הכל בצחוק זה השעה.. לא לקחת קשה מסטול עייף מת
נכתב במקור על ידי itay בנות זה עם חרא אל תעסקו איתם מוות לכולןןןןןןןןןןןןן (חוץ מ 4,5) אמממ סליחה?!!?!?!?!?
שלום כולם!
My Gal =]
נכתב במקור על ידי CompleX אוווווווווווווווווווווו זה בכלל כבוד.. מצווין... בר מה קורה איתך אחי? הכל טוב חביבה אני מעדיף לדבר פה חח בגלל שאמרתי לחברים שלי שאני הולך לישון , לא נעים להכנס עכשיו למסנג'ר :]
נכתב במקור על ידי CompleX חביבה.. אם הייתי רוצה הייתי שם.. פשוט לא חושב שהם מוכנים לזה..(לא מהתלהבות חברה להרגע.. פשוט התואר פה הוא בטעות...) חחח אחי הכל בצחוק זה השעה.. לא לקחת קשה מסטול עייף מת מה? :|
נכתב במקור על ידי BaR הכל טוב חביבה אני מעדיף לדבר פה חח בגלל שאמרתי לחברים שלי שאני הולך לישון , לא נעים להכנס עכשיו למסנג'ר :] חחחחחחחחחחחחחחחח שים על בלתי נראה
מה קורה Orgenal חח ?
חוקי הפורום