אבל באסה ששחקן כמו זידאן סיים את הקריירה שלו בנגיחה
אבל באסה ששחקן כמו זידאן סיים את הקריירה שלו בנגיחה
|
|
אני מאמין שזה מה שקרה.
האמת זידאן היה צריך לשלוט בעצמו.
אמרו את זה עוד אז...
זה בכלל לא חדש
כן זה נכון.. הוא אמר את זה לעיתונות אתמול
שום דבר לא מצדיק אלימות! הוא לא איים על חייו לשנייה!
לפי התגובות שלכם, אל תצפו שיום אחד לא תופעל נגדכם אלימות! כמו שברוס לי אמר: "מי שאלים, שלא יופתע אם ימות מאלימות".
צרפת שילמה מחיר יקר על הטעות הזאת.. מחיר שהיה יכול אולי לקרב אותה למספר המונדיאלים שאלופת העולם ניצחה בו.. ועכשיו רק איטליה קרובה (הפרש מונדיאל אחד).. למרות שברזיל תמיד תישאר אלופת העולם!! אין ולא יהיה טוב יותר מפלה.
המשך לילה שקט,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
העיקר זיין אותו.
יש משו אחד שלא הבנתי.. למה הוא נגח בו?!?! הוא לא יכל להוריד לו אגרוף או לפחות אחד לפנים אבל מזה נגיחה לבטן מהוא שור?
גולני שלי.
אם ככה עדיף לתת לו פיצוץ עם הרגל
גולני שלי.
אני זוכר שאמרו את זה עוד מזמן, וזידאן יצא טמבל הוא לא היה צריך להגיב בכלל, עזבו את זה שצרפת הפסידה גם ככה היו מפסידים אבל ככה לפרוש קיצור הוא היה צריך לשלוט על עצמו.
עוד דבר שאני חושב עליו.. אתם גיבורים כולכם, אבל מה אם תעשו את זה, תוגש נגדכם כתב אישום, תכלאו ל10 שנים בכלא (על פי חוקי המדינה המארחת את המונדיאל), כל הסטטסיטיקות שעשיתם ימחקו, לא תזכו להגיע להיכל התהילה, ופיפ"א תחליט שבמונדיאל הבא, למדינה שלכם, עקב מה שעשיתם, אין זכות להשתתף במונדיאל ובזה שאחריו תישקל האפשרות להכניס אותה..
במצב כזה, כל אדם שני במדינה היה רוצה במותכם.. במצב כזה, אני רוצה לראות את כל המצ'ואיזם שלכם גובר.. אתם הייתם נובלים כמו פרח בשלכת..
תחשבו טוב טוב על זה.
המשך לילה שקט,
Jay.
נערך לאחרונה על ידי Jason; 20-08-2007 בשעה 03:31.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died