|
|
יש לי הרגשה מאוד חזקה שאת מדברת על עצמך אבל אני לא יודע ב-100%..
ולחביב, עכשיו אתה מבין למה עושים את האמריקאים ה"מכובדים" כביכול רובוטים.. ככה הם לא מושפעים מזה ומושפעים רק מהכסף...
אגב, זה לא משנה אם הוא התערב בנהיגה.. יש לי מספיק חברים שעברו גם כשהתערבו להם בנהיגה בפעם הראשונה.. אחד מהם אפילו עבר על ה-5 דקות הראשונות של הטסט.. נהג 5 דקות, הטסטר אמר לו לרדת, אוטומטית חשב שהוא נכשל ואז במקום הטסטר אמר "אתה הנהג הכי טוב שנתקלתי בו במשך הרבה מאוד זמן. עברת!" וזהו..
המשך בוקר נעים,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
אני איתך ב1000000000% ..כמה חברים שלי הם ככה..עברו ראשון ולא יודעים לנהוג בגרוש
בקשר לקטע עם הבנות אני בטוח שזה נכון , ובאמת יש הרבה נשים שלא מגיע להם רישיון ...
לא רק נהגות חדשות , לא יודע מה איתכם , אבל סטטיסטית , כל פעם שנהגתי בכביש ופתאום כולם התחילו לצפור ולצעוק ו\או היה איזה משהו שהפריע לסדר , הייתה אישה מעורבת...איך את מסבירה את זה שני? סטטיסטיקה , לא שום דעה שובינסטית או משהו כזה...אז בלי לבלבל תשכל...
שלא נדבר על החנייה שלהן שזה בכלל זוועה.. (לא כולן , אבל ראיתי הרבה כאלה)
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 20-08-2007 בשעה 16:37.
ברור שכן איזה מן גברים אתם אם אתם לא יכולים לעבור טסט ראשון
הכללה היא תהליך היצירה של הססטיסטיקה.. רק ככה ניתן לאמוד דברים..
ולמה שאמרת, אני ראיתי המון נוהגת, וראיתי גם בפירוש כאלו שעקבתי אחריהם במשך כל הנסיעה והם נוהגת בצורה מפחידה.. מזל שהיה לידי בקבוק רק שיכלתי להשתין לתוכו מרוב פחד...
אומנם אני לא יכול להגיד את זה לבטוח, אבל לפי איך שאת מדברת, אולי תשימי סרטון שלך נוהגת? גם תשני ססטיסטיקה ותוכלי לעמוד מאחורי מה שאת עומדת.. אם תחשפי ב Youtube בנות נוהגת את תשרפי את הרישון שלך אחרי שתראי את זה..
עד כמה שאני נהנה להגיד את זה, אני אגיד שוב.. ראיתי איך אחותי נוהגת, וכל פעם שאני נוסע איתה, אני פשוט לא יכול לעצום עין.. היא נוהגת מפחיד!! וזה רק דוגמה אחת.. למרות שתמיד יש לכלל את היוצאים מן הכלל.. אמא שלי לדוגמה, אני סומך עליה בעיניים עצומות.. אבל על בנות אחרות שנסעתי איתן (ולא מהסיבות שאתם חושבים חרמנים!) גרמו לי כמעט להקיא במכונית.. ואני אחד שטס במטוסים שנים ועושה איתם דברים מטורפים ולא הקאתי אפילו פעם אחת מהם...
המשך ערב מהנה,
Jay.
בקשר לקטע של הבנות... יש ויש
אמא שלי ואחותי למשל נוהגות בן זונה אבל מצד שני יש לי 2 בנות בשכבה שתיהן פצצות ושתיהן עברו טסט ראשון
אחת מהן כבר בלי מלווה ועד עכשיו אומרים שהיא לא נוהגת טוב
השנייה עברה טסט ראשון אחרי שכיבתה 4 פעמים מנוע ונבלמה פעם אחת.
מסקנה: טסטרים עם חרמן
בקשר לבנים... אין מה לעשות זה עניין של מזל... מצער להגיד את זה אבל הנהיגה שלך היא ממש חלק קטן מתוך התשובה הסופית שתקבל.
ישי התותח
עזבו אותכם כל אלה שאומרים שלא
זה כתם לכל החיים חח ואל תזיינו במוח
באסה רצח שכל החבר'ה עוברים ראשון ואתה נכשל ראשון / שני
בנות עד טסט 3 ומעלה אני יכול להבין :]
הטסט הוא יד הגורל: 98% איזה טסטר תקבל ו-2% לדעת לנהוג
There is a very fine line between not listening and not caring...I like to think I walk that line every day of my life."Church, Red vs Blue
!If Voldie ships H/Hr...then call me a Deatheater