יש לי ידידות..
אבל חברה שלה הפילה אותה..סיפרה לי שאיזה אחד שדלוק עליה חיבק אותה בבריכה כשהיה לה קר..אז זהו..
יש לי ידידות..
אבל חברה שלה הפילה אותה..סיפרה לי שאיזה אחד שדלוק עליה חיבק אותה בבריכה כשהיה לה קר..אז זהו..
|
|
אין לי מושג מה לומר כי אתה נשמע כמו האקס שלי שהתעצבן עליי מדברים כאלה..
סתם שתדע שכל העצבים שלך יובילו לפרידה כואבת.
יו אני פקינג מבין אותך :[
..
ותמיד שלמישהי יש חבר הידידים רוצים אותה אין ככה זה
גמלי קרה מקרה דומה =[
גשם של עופרת יצוקה.
כמו שאמרו פה, זה שהיא חברה שלך לא אומר שהיא שייכת לך.
מצד שני אם יש משו ספציפי שמפריע לך יותר מדיי אתה יכול לקחת אותה לשיחה ותגיד לה מה מפריע לך, תשתדל להיות כמה שיוצר ספציפי כדי שלא תקבל תשובה כמו "אנחנו רק ידידים".
לא מספיק שהוא חיבק אותה, זה אחד שהיא יודעת טוב מאוד שדלוק עליה..
לא הפסיקה אותו, זה נשמע לכם בסדר??
אז מה אם היא יודעת?
הוא עדיין חשוב לה והיא לא תנתק איתו קשר כי יש לה חבר..
תבין אותה.
היא אוהבת אותך אבל רוצה קשר גם עם ידידים שלה... למה היא צריכה לנתק קשר עם כולם כי יש לה פאקינג חבר?
לא לנתק קשר מאמי..אבל לא שמישהו שדלוק עליה יחבק אותה כדי לחמם אותה..את בת תעזרי לי בנושא קצת =\
אם אתה רוצה תוסיף אותי למסן אני יעזור לך..
chaviva_rocks@hotmail.co.il
אם היה לה קר והוא היה היחיד בסביבה אז שתמות מקור ולא תחבק אותו כי הוא דלוק עליה?
תגיד לי אתה.
היו לידה חברות וידידים..
שמע אחי , זה דברים שאנשים שאין להם כ"כ הרבה ביטחון חושבים...
ברור שלבנות לא חסר , ו GRAF E.T מה שאת עושה כרגע זה הדבר שאני הכי שונא שבנות עושות :\
"נו ואם הוא היה היחיד שם , וירד גשם זלעפות , ופתאום קפצו שבט של בדואים ואמרו "אם לא תנשקי אותו שניכם מתים" מה היית עושה במקומה" נו באמת דיי עם ההגזמות האלה , הוא לא היה היחיד בסביבה ובנות מתות על פלרטוטים אנחנו לא טמבלים פה וכולנו יודעים את זה...גם בנות תפוסות אז לא לשחק אותה תמימות :]
הייתי אומר לך לדבר עם חברה שלך אבל מה אתה רוצה לומר ? שהיא תזרוק את כל הידידים שלה לזבל כי אתה קצת מקנא? תתגבר חבר !
בנות תפוסות אפילו הכי הכי מתות על זה.
אני מסכים עם ציון בקיצור.