ג'ייסון מה אתה עושה בישראל?
שלום ואל תבוא לי בחלום.
ועכשיו רציני, אם אתה כל כך אנטי ציוני, דתי , יהודי
אני לא מבין מה אתה עושה פה?
למה למדת את השפה העברית? למה אתה משתמש בה כרגע?
תיעלם מפה ומהר
ג'ייסון מה אתה עושה בישראל?
שלום ואל תבוא לי בחלום.
ועכשיו רציני, אם אתה כל כך אנטי ציוני, דתי , יהודי
אני לא מבין מה אתה עושה פה?
למה למדת את השפה העברית? למה אתה משתמש בה כרגע?
תיעלם מפה ומהר
|
|
אין לך את הזכות להגיד לי את זה! הכסף שלי הולך עליכם! יש לי את הזכות לחיות פה (לא בהכרח הרצון) כמה שאני ארצה! אתה רוצה שאני אלך? תכריח אותי! אני לא מתכוון לזוז שלא ברצוני.
לOZAVI, שתדע, אמר פעם מישהו "אין צדיק ואין מושלם, אין אחד שלא חטא", כולם חטאו מתישהו! אף אחד לא מושלם ואף אחד לא טלית שכולה תכלת! אני רק קראתי את שתי השורות הראשונות שלך והבנתי שאין לי טעם לדבר כי אתה דתי פנאטי קיצוני שלא רואה מעבר לחדר ולא קורא מעבר לספר. אתה צריך לראות שגם קיים עולם אחר! עולם שונה ממה שאתה מכיר! בגלל אנשים כמוך יש מלחמות! ואני אמשיך להגיד את זה עד שזה יכנס לך לראש! תפסיק עם הקיצוניות הזאת!
לנין אמר על הקיצוניות: "כל דבר שעוזר ונכון, כשמובא לקיצוניות, יכול, ולרוב הופך להיות, פוגע ומרושע"
המשך לילה שקט,
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
והכסף שלנו הולך עליך...ובמילא אתה טס לארצות הברית איך שאתה בן 18 לא?אתה תעזוב סתם ככה את החיים שלך פה?
וד"א תגיד כמה זמן אתה בארץ?מאז שאתה ילד?
אהבתי איך שאתה מתעלם באלגנטיות...
משפטי לנין שפונגין לא יעזרו לך פה, אם אתה כל כך סובל *שמאלני* תלך מפה
חחחחחח מה זה קשור לדעת???
איטיופים זה גזע זה לא דת.................!!!!!!!!!!!!!
"המשך בוקר שקט,
Jay. "
אגב גם האיטיופי הזה אלך אם כיפה... שמתה לב לזה??\
--------------------------------------------------------------------------------
ומר Jay אני קראתי 665 הודעות שלך, ובכל אחת אתה מנגד את הקודמת....
פעם אמרתה שישראל סתם איזה חור....
"וסתקלו איפה אתם נמצאים בישראל, גם כן איזה חור שאתה קוראים לו מדינה קדושה"
ועכשיו אתה אומר שאתה לא רוצה ללכת... איפה השכל שלך נמצא?? אני לא מבין מה אתה עושה במדינה הזאת בפורום הזה?
בתוך הודעה אחת:
"יש לי את הזכות לחיות פה (לא בהכרח הרצון)"
לפי מה שאני מבין שיש לך זכות לחיות פה אבל אין לך את הרצון (מוזר)
ואז אחרי משפט:
"אני לא מתכוון לזוז שלא ברצוני."
אבל אתה לא רוצה ליהיות פה אז למה שלא תזוז מרצונך.. ואני נותן לך מילה בסוף מישהו יעיף אותך כי זאת מדינה יהודית או במילים שלך"מדינה של דוסים" וזה כמו שאתה אומר :"חור מסריח" וגם:"אנשים זבל" אז מה אתה עושה פה? תפסיק להיתלונן... אתה מאוד אבל מאוד מוזר...
איזה בן-אדם...
אינה עוד ציטוט שלך:
נחש מי אמר את זה ? יהודי... ואתה 500 הודעות שלך ביזבזתה בישביל להגיד שהיהודים לא צודקים... אתה באמת מוזר...אמר פעם מישהו "אין צדיק ואין מושלם, אין אחד שלא חטא", כולם חטאו מתישהו! אף אחד לא מושלם ואף אחד לא טלית שכולה תכלת!
ועוד אחד:
"תפסיק עם הקיצוניות הזאת!"
ורגע מה שאתה עושה פה זאת לא קיצוניות??
ובגלל שאתה כותב כל-כך הרבה על לנין... מה אתה משמש אותו לדוגמה הוא היה הבנדם אחי קיצוני ואחי דפוק והוא היה נגד דמוקרטיה... ואתה כל כך הרבה כותב על דמוקרטיה אז למה אתה משמש אותו לדוגמה...
גם כן מטומטם נותן לנו מילים של איזה רוצח מטומטם שכבר לא בחיים וכולם היום מקללים אותו...
ימר שמו וזיכרו!!!
לנין אמר. נותן לנו דוגמאות כאילו שאנחנו נקשיב למה שלנין אמר... איזה סתימות...
וכתבתה איפה שהוא שחצי אטרף קיבלו השעיות בגללך, אתה יודע למה? כי יש פה פשוט אנשים מטומטמים בפורום שמרחמים אליך ואתה צריך להגיד להם על זה תודה ולהפסיק ליהיות נגדם, כי גם הם יהודים... ואחד מהם שאני לא מסכיר את השם שלו סתם מלקק לך תתחת... אז דיי לפרסם פה אם אתה 1 נגד 200,000 ...
ועוד אחד שמלקק לך תתחת...
וכמו שארתי:" כל המילים שלך זה 90% שקר ו10% בלי קשר"...
נערך לאחרונה על ידי N0br0s; 23-08-2007 בשעה 10:23.
אני בבית ספר דתי ורוב שכבת ז' אתיופים.
סתם משעמם לו בחיים אז הוא נכנס לפה ורואה שהוא יכול לשגע את כולם אז הוא נשאר. אני לא רואה סיבה אחרת למה שהוא עושה.
פשוט על תתיחסו למה שהוא אומר.
לא קראתי את התגובות
אבל זה לא רק בישראל, ובישראל המצב עוד בסדר ביחס להרבה מקומות אחרים בעולם
ג'ייסון אתה חתיכת בן זונ_ה אני מקווה שתידרס מחר ותמות אני לא קראתי פה את כל התגובות אבל איך שאתה מדבר על היהודים אתה צריך למות אני לא דתי אפילו לא קרוב אבל מי אתה בכלל שתדבר עם היהודים ועל ישראל יחתיכת הומו קטן
איך בכלל למישהו כמוך נותנים לחיות בישראל??!
נערך לאחרונה על ידי vntbhe; 25-08-2007 בשעה 22:26.