אפיקי.????????????? ממצב גבר הכל טוב? תישאר בניהול יחרמן
"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"
נכתב במקור על ידי H.I.M למה? אם מקודם חיפשו על מה עדי יכול לפקח והמציאו משהו אז עכשיו תביא לו את התפקיד.. אין זמן וחשק...תלא יודע אני מחפש מה למכור חחח נפצים רובי אוויר משחקים צרובים אני עכשיו חוסך כסף וזה חחחח וגם אין הרבה חשק..משעמם לי מי רוצה לדבר איתי באייסי?390782758
אני בסדר, תוסיפו תוסיפו חח
סידרת תכרטיס קול?
נכתב במקור על ידי BaR H.I.M יש איזה בעיה עם המנהלים בקטגורייה שלי ? סליחה כאילו התכוונתי רק בפורום דיבורים.. ויש כמה בעיות אבל אני לא אפרט אותן כי חבר שלי הוא מנהל....=-O וקרא לי אוהד
מי פה ?
אני הרעב...
בר תשקיע בפורום חחח במקום להספים !!
נראה לי שעומר הלך לישון.. הוא הפסיק להספים.. חיחיחי
נכתב במקור על ידי H.I.M סליחה כאילו התכוונתי רק בפורום דיבורים.. ויש כמה בעיות אבל אני לא אפרט אותן כי חבר שלי הוא מנהל....=-O וקרא לי אוהד תדבר איתי בפרטי , איזה בעיות יש ומי זה חבר שלך . אני מחכה !
נערך לאחרונה על ידי KarmaPolice; 23-08-2007 בשעה 01:24.
נכתב במקור על ידי ToNiC בר תשקיע בפורום חחח במקום להספים !! מחר אני יתעורר ליום טוב..
אני רעבבבבבבבבבבבבבבבבב וואלה.... מי ישמע איזה געב כמו בשואה שב1 בלילה אתה מסיים סיר שלם של פסטה....O_O ד"א....מותר ל לעשות דאבל פוסט? כי אני ראיתי הרבה אנשים עושים את זה
אנשים!! תפנימו!! אני בת!!
נכתב במקור על ידי bat118 וואלה.... מי ישמע איזה געב כמו בשואה שב1 בלילה אתה מסיים סיר שלם של פסטה....O_O ד"א....מותר ל לעשות דאבל פוסט? כי אני ראיתי הרבה אנשים עושים את זה אסור.. לא אכלתי כל היוםםם
נכתב במקור על ידי bat118 וואלה.... מי ישמע איזה געב כמו בשואה שב1 בלילה אתה מסיים סיר שלם של פסטה....O_O ד"א....מותר ל לעשות דאבל פוסט? כי אני ראיתי הרבה אנשים עושים את זה מה זה דאבל פוסט??
נכתב במקור על ידי Mr.bar אסור.. לא אכלתי כל היוםםם XD.....אווקיי מסכן שלי XDDD מה זה דאבל פוסט?? שאני עושה 2 הודעות ברצף
נערך לאחרונה על ידי bat118; 23-08-2007 בשעה 01:28.
חוקי הפורום