|
|
חלב לא כשרון הוא לא צעיר הוא די זקן.
גם ואן פרסי אתה מדבר על כשרונות אחי זהו הוא בשיא כבר.
בנדנרט הזה הנורווגי סתם גרוע, דנילסון תותח.
אבל תראה מי לנו יש!
ריצ'רדסון היה, פיתחנו אותו ומכרנו ב-5.5 מיליון ליש"ט.
ג'וזפה רוסי פיתחנו ומכרנו ב-11 מיליון ליש"ט.
עכשיו יש את כריס איגלס התותח, ג'רארד פיקה שהוא בלם נבחרת ספרד הבא, קיירון לי וסימפסון שהם מגני נבחרת אנגליה עד גיל 19 בהרכב אחי, דונג פאנג'ו שהוא מצוין ויש לו עתיד ענק.
שלא נדבר על אנדרסון ונאני.
חחחח מילת המפתח במה שכתבת קודם על גיגס היא "לפני כמה שנים".. הם כבר לא טובים..
ארסנל עשו חכם שהעיפו את כל הזקנים האלה (קאמבל, הנרי, ליונברג, פירס).. היא חושבת על העתיד לא על פעם שגיגס וסקולס יכלו לרוץ מגרש שלם...
בקשר לכישרונות שלכם.. כמו שאתה אמרת מכרתם את רובם.. זאת אמרת שהם לא היו מספיק טובים בשבילכם מה שאומר שהם לא כישרונות.. בארסנל הביאו צעירים והשאירו אותם כדי שיתפסו את המקום של הזקנים שעזבו..
ומה לא לדבר על אנדרסון ונני- הם לא טובים כמו שכולם חשבו.. סתם ביזבוז כסף..
חח אין לי כח לצטט..
אבל יוסי מה אתה רוצה שבחור ירד לך ויבדוק אם יש לך ביצים או שבחורה תרד לך ותבדוק אם יש לך ביצים?
גאד, חחח.
תומר[יקו] הכי לא דביל שיש [:
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
אם היית רואה תמשחק האחרון נגד שיטי היית פתאום אומר לעצמך "פאק! אני רוצה את סקולס בארסנללללללל(((((( יש לי רק את פאבריגס והוא לא יודע לבעוווטטטטטטטטטט אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה אוףףףףףףףףףףףףף"
מנצ'סטר לא חושבת על צעירים? קבוצה שרונאלדו ורוני נחשבים ותיקים והם בני 22 ו-21, הביאו 3 שחקנים מגיל 20 ומטה (נאני אנדרסון ופיקה), כשסקולס וגיגס יפרשו השחקן הכי זקן יהיה בראון והוא יהיה בערך בן 29.. ממש מנצ'סטר בית אבות אה?
נוב.
נערך לאחרונה על ידי היפופוטם עם חציל בתחת; 23-08-2007 בשעה 18:37.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מדבר על המחלקת נוער של מנצ'סטר? גיגס, סקולס, גארי ופיל נוויל, דארן פלטשר, דייויד בקהאם (!!!!!!!!!!!!!) והרשימה נמשכת.
את מי ארסנל גידלו? אף שחקן שמתקרב לשרוך של הנעל מהעור קנגרו של בקהאם, אף אחד שמגיע לנמשים של סקולס וגם לא מישהו שמדגדג לגיגס את רגל ימין.
אה עוד משהו, השחקן הכי גדול שהיה אי פעם בארסנל הוא הולנדי (ברגקאמפ) לעומת כל השחקנים הכי גדולים של מנצ'סטר אי פעם (היה סקר לא מזמן בחרו ת11 הכי טובים אי פעם) וכולם אנגלים (לא, רונאלדו לא היה שם).
לא אמרתי שהוא לא השחקן הכי טוב שהיה לנו..כי הוא כן, אני מסכים איתך בזה אבל עכשיו הוא זקן!! תראה שהוא יתחיל להיפצע פי 2 ממה שהוא נפצע בארסנל..
וכל הגיגסים והבקהאמים כבר מזמן לא קיימים במנצסטר.. כבר אין יצור של צעירים טובים מהאנדר 19 של מנצסטר להרכב שלהם.. הכל זה רכש שהם עשו
לעומת זאת רוב שחקני ארסנל כרגע הם שחקנים שגדלו במועדון מהאנדר 19 ועד ההרכב