נכתב במקור על ידי Bar חאלס כבר עם ה-Lol שקט ! LOL אוי אוי ! שיחקת עם ניר בסוף ?
פעם היה כייף....
נכתב במקור על ידי Bar חאלס כבר עם ה-Lol LOLLLLLLL חחחחחח חזרתי עכשיו מסיבוב ככה עם חברים בונא פגשתי מלא אנשים שלא פגשתי מלא זמן...=] יש חיים?
נכתב במקור על ידי Baby King LOLLLLLLL חחחחחח חזרתי עכשיו מסיבוב ככה עם חברים בונא פגשתי מלא אנשים שלא פגשתי מלא זמן...=] יש חיים? יש יש :] אולג מה המסנג'ר שלך ?
נכתב במקור על ידי Bar יש יש :] אולג מה המסנג'ר שלך ? מה בר כפרה עלייך...=] איך אתה מרוצה אין תלונות..?
המסן שלי the_prohacker@hotmail.com
Keep the blue side up.i
פששששששששש אני רואה שיש פה די הרבה אנשים1 רוציפ פול באי סי קיו טורניר נעשה על נקודות
נכתב במקור על ידי GanGsTer from mafia פששששששששש אני רואה שיש פה די הרבה אנשים1 רוציפ פול באי סי קיו טורניר נעשה על נקודות בא נעשה מחר אחי :]
נכתב במקור על ידי GanGsTer from mafia פששששששששש אני רואה שיש פה די הרבה אנשים1 רוציפ פול באי סי קיו טורניר נעשה על נקודות אני אחד הגרועים...תן לי להיתאמן....LOL
מי שרוצה פול על 10 נק' קבלו אייסי-269764970
"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"
נכתב במקור על ידי Mr.bar מי שרוצה פול על 10 נק' קבלו אייסי-269764970 איזה משועממים , פול באי סי , נשמע אחד הגרועים...LOL !
איך בא לי לארגן טורניר סורס :]
נכתב במקור על ידי Bar איך בא לי לארגן טורניר סורס :] בוא ינקניק ! אני אוכל אותך ג-GratRiver .....אתה סתם BOT ...
נכתב במקור על ידי - iNFerNo - בוא ינקניק ! אני אוכל אותך ג-GratRiver .....אתה סתם BOT ... כן כן חח , אתה סתם FS
נכתב במקור על ידי - iNFerNo - איזה משועממים , פול באי סי , נשמע אחד הגרועים...LOL ! חחחחחחחחחח לא עדיף להיות באשכול לילה נכון?! יאללה אחי המ אכפת לך? בוא נעשה טורניר אפילו לא בשביל נקודות סתם בשביל הכיף והזמן.
נכתב במקור על ידי Bar כן כן חח , אתה סתם FS וואלה ברגיל אתה יותר טוב , ב-gratriver אני לא רואה אותך....
חוקי הפורום