נכתב במקור על ידי
CompleX
ג'יסון.
אתה זורק הרבה מילים שאתה לא מבין כלום ממה שאתה אומר.
אתה מדבר על ה"כוח" האמריקאי כמו איזה מעריץ פנאטי של הממשל. ממש גרופי.
רק ש90% מדבריך הם שטויות במיץ.
אני יתחיל נושא נושא.
מלחמות.
צבא ישראל הוא הצבא החזק בעולם כיום אך הוא נחות מבחינה מספרית.
איך מדינה כל כך קטנה עם צבא כל כך קטן מוקפת במדינות ערביות עשירות, מלאות נפט, שונאות! ועדיין לא נכבשה?
דע לך שצבא ארהב מיחל לטכנולוגיות של צה"ל.
המרינס שלך מתאמנים במתקני אימון של צה"ל ולומדים מצה"ל לוחמה בשטח בנוי.
הכלבנים לומדים את העבודה מיחידת עוקץ.
מטוסי הF16 מצויידים בטכנולוגיה של התעשייה האווירית.
מטוסי הריגול המתקדמים ביותר הם ישראלים. להזכירך עסקאת ישראל-סין שארה"ב שילמה כ500 מליון דולר קנס לסין כדי שישראל לא תמכור לסין מטוס ריגול.
ואני יכול רק להמשיך....
ככה שכל הבילבולי מוח שלך על צבא ארה"ב החזק.. לא שווים כלום..
עכשיו אני ישאל אותך כמה שאלות בנושא...
מדוע נכנס צבא ארה"ב לעיראק?
לא..לא למצוא את סדאם.. לא גם לא לכונן שלום במזרח התיכון... שאני יתן לך רמז או שאני יענה לך מדוע נהרגים אלפי חיילים אמריקאים ומאות אלפי אזרחים עיראקים..??
כן כן נפט .. זו המילה. איך נראה לך שכלכלת ארה"ב לא קרסה במלחמה הזו.. שוב.. יש להם עוד נפט...
מה ההבדל בין ישראל במלחמת לבנון השנייה לארה"ב במלחמת עיראק?
ארה"ב.. כן ארה"ב צבא כובש. נשאר במדינה שכונת האל הזו ושוב בשביל מה? נפט!! צודק.. איך ידעת?
ישראל לעומת זו.. נתנה את המכה שלה. תוך מספר ימים ממשלת לבנון כרסה תחת מחץ חייל האוויר הישראלי.
למרות כל ההטחות בממשלת ישראל. מומחים צבאיים מכל העולם אומרים שמה שישראל עשתה בימים הראשונים של המלחמה אף צבא בעולם לא עשה. שיתוק כללי של מדינת לבנון.
אבל מה? להלחם נגד צבא גרילה זה בעייתי. לא ניתן למצוא וכמובן שמה לעשות אין לנו כמות חיילים כמו צבא ארהב וכנראה שחיי החיילים חשובים לנו יותר לכן לא עוברים בית בית להוציא את נסראללה וגם כי הוא לא מספיק חשוב. נסראללה הוא רק בובת חוטים שמופעלת ע"י שילטונות עיראק.
ראש ממשלת לבנון בכה בתקשורת העולמית והתחנן שצה"ל יפסיק את פעולותיו בלבנון. ראית דבר שכזה באחת מהמלחמות שדיברת עליה? באחת המלחמות שצבא ארהב הדגול השתתף בהם?
תוצאות המלחמות?
אתה בקיא בהם?
מלחמת לבנון ה2. 119 חילי צה"ל הרוגים
מלחמת וויאטנם? כ56 אלף הרוגים לצבא ארה"ב.
מלחמת עיראק? האלפים ממשיכים לזרום..............................
ובשביל מה אני שואל?
צבא ארה"ב נלחם כדי להראות שליטה עולמית כדי למצוא עוד מחצבים.. כדי להראות שעדין השליטה לכונן סדר בעולם נמצאת תחתיו.
צבא ישראל נלחם על מנת לשרוד.
צבא ישראל אינו צבא שכיר! אלא מורכב מגיבורים בני 18 שנותנים את מיטב שנותיהם כדי להגן על התחת הקטן שלך שיושב מול המחשב וכותב את השטויות האלו. ללא שום תמורה.. אני חוזר ללא שום תמורה.
אגב בקשר למה שאמרת שארהב הבינה את נושא הטרור יותר נכון שלא צריך להתעסק עם הטרור במלחמת וויאטנם ואנחנו הבנו את זה במלחמת לבנון השנייה.
שוב אתה מדבר שטויות...
מה ארהב עושה עכשיו בעיראק? מתעסקת בברביות? לא.. בטרור..
כנראה שמישהו פה עדין לא למד את חוקי המשחק. ולא רק זה הם גם לא ממש יודעים לשחק במשחק הזה
זה בקשר למלחמות.
יש לי עוד כל כך הרבה דברים להגיד לך אבל הזמן שלי קצר.
שקול את דבריך לפני שאתה פוצה פיך