נכתב במקור על ידי יוסי אסולין אולי תנעל את האשכול וזהו?!?!?!?! כל אשכול אצלך לנעול די לבלבל תשכל אם היה צריך לנעול ננעל
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך [18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
נכתב במקור על ידי Li0rz תחשבו על זה רגע.. חי שקלים במגה...הרג את דוד הכי טוב.. כמה רוע יש בעולם?? ועוד לחשוב..שרק קידמו את חי שקלים לקצין מבצעים גם כן..בן אדם אמין.. חחחחח אתה בנאדם גמור ושוקו תגיד מה זה מפקח פעילות? לא ראיתי קטגוריה שקוראים לה "פעילות" בפורום :\
חחחחחחחחחח חזק!
נכתב במקור על ידי orcho כל אשכול אצלך לנעול די לבלבל תשכל אם היה צריך לנעול ננעל אז כניראה שאתה מנהל לא משהו תפסיק לי לשלוח לי זבל בפרטי
יוסי אסולין מה אתה מלשין מה איכפת לך?? שתהיה גדול תהיה שוטר תנועה או פקח..
נכתב במקור על ידי Li0rz יוסי אסולין מה אתה מלשין מה איכפת לך?? שתהיה גדול תהיה שוטר תנועה או פקח.. איפה הלשנתי בדיוק יא דפוק איפה תן לי לינק תצטט איפה הלשנתי
נכתב במקור על ידי יוסי אסולין איפה הלשנתי בדיוק יא דפוק איפה תן לי לינק תצטט איפה הלשנתי שאלתי אם אתה מלשין..לא הצהרתי שאתה מלשין.. ומה אתה מנסה לעשות? שמנהל יעבור..יראה את התגובה שלך..ויגיד וואלה הבן אדם צודק..צריך לנעול את האשכול.. מה זה ייתן לך? זה בדיוק כמו להלשין, זה נושא שלא נוגע לך
חחח ישרוט
מעצב גראפי לכל מטרה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חוקי הפורום