|
|
י******* אתה בא מאיים עליי בבאן למה מי אתה בכלל תן באן יבנ****** ילד כאפות בוכה לי שהקבוצה שלו הפסידה אם אפשר לקרוא לזה קבוצה בכלל כוס אחותך ה**** הזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח דין כפרעלייך קבל איזה אשכנזי הוא חחחחחח "תסתום את הפה שלך חוצפן קטן." חחחחחחחחחח תחזור לרוסיה שבאת ממנה כי אתה וכל אוהדי הפועל אשכנזים וכולכם על הזין שלי
חחחחחחחחחחח אשכנזי שמאלני מת.. ואחיייייייייי אם היית רואה בכלל בפורום של השדים האדומים הוא רשם שאוהדי בית"ר הביאו לו כאפות והוא לא הגיב להםם לפני חודש ככה חח!!!!! ד"א סולייד דנייק ראית אתמול 2 תמונות של צ'ה גאוורה.. ואז דוה שלי הסבירה לי עליו!!!!!! היא אמרה שהוא קומינסט שהוא היה תותח וזה..
סולייד סנייק היית צריך מכשיר ראיה ושמיעהה וגם וויברטור לדעתי..
עד הגול שלכםם זיינו לכם תחיים בעידוד.. רק קפצנוו ושרנו
אחרי הגול הייתם יותר טובים בעידוד.. אחרי הגול של רומולו זיינו לכםם תכושלאמאאאאא יחראותת..
וגם אחרי הגול של ג'וניור הבן ******ה באותה דקה שהוא הכניס תגולל כולםם הרימו צעיפיםםם ושרנו ואני בטוח שראית את זה..
ובחוץץ שלא נדבר כל אוהד שעברר שרנוו לווו הומוווו והכל..
עברו איזה 10 ילדים בלי חולצותת וחלק עם החולצות של האולטראס אשכנז שלכםם והיינו איזה 7 אוהדים ושרנוו להםם ועשינו עליהםם זיןן הכלל והם שתקו כמו כלבים ..
היה בחניה מטורףף כולם רקדוו ועשו גלגלונים איןן..
זונות זונות זונוווווות זונות..
שער 5 תמצצו לי.. אתם גברים אחרי גדרות
זונותת זונות זונות זונות זונות..
ברוךך דגו מת נה נה נה נהנ הנ הנהנה..
חחחח העיקר שהוא פרפר את הרכש החדש שלכם..
חבורה של ילדי כאפות.. דין לא באת אליי לפני כמה ימים כולך ילד קטן מתרומם ושאלת שאלות כאילו אני חבר שלך?
מאונן קטן.. שניכם על קצה הזין שלי, במיוחד אתה אוראל, מאונן קטן שמצנזר קללות של עצמו. גבר!
סוליד סנייק יבן ****** תביא תטלפון שלך ימניאקקק יקומוניסט מסריח יבן ****ה!!!!!!!!!!!!!!
אוהד הפועל מסריח!!!!!!! לא היה לך ביצים לדבר ככה אתמול יבן ****** יאוכל בתחת !!!
ועלק חברר שלך מי ירצה להיות חבר שלך ימתרומם קטן יאשכנזי מניאק ידעתי שאתה חרשן מת אז אמרתי לך להגיד לי מי זה צ'ה גבוארהה הזה..
אנחנו ילדי כאפות? תיראה מי מדבר י****** כל היום אוכל מכות בתחת יילד כאפות מסריח יצ'וקס מעפן תביא תטלפוןןןן שלךךך !!!!!!!!!!!
והוא לא צינזר כלום זה אוטומטי.. גם אצלי זה ככה..!!
אתם רבים פשוט כמו ילדים קטנים כל אוהדי בית"ר תדעו שאין לכם מה לדבר על הפועל תל אביב, ניצחנו אותם ושיאכלו את הלב בשקט, הם קיבלו גול של נבדל ואולי באמת היה מגיע לאלבארז אדום וכל אלה שיגידו שהוא מסריח אנחנו שמים עליכם זין גדול, הוא שחקן מצוין הוא הוכיח את זה, הטעות הייתה שאבדג'י (שחקן מצוין ) התקרב לדגו כדיי לעזור לו להשתחרר מאלבארז וזה עבד, אלבארז התנהג לא יפה ושיחק קצת מלוכלך אבל הניצחון מגיע לבית"ר לא בגלל היכולת אלא בגלל שמי שלא כובש סופג.
וזה אתם עושים כל משחק מובילים 1-0 ומעיטים את הקצב של המשחק מגיע לכם לאכול מהפך.
יאללה בית"ר!!
יהיה כיף!
הוא רשם שאוהדי בית"ר הביאו לו כאפות והוא לא הגיב להםם לפני חודש ככה חח!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תמיד אמרתי שסוליד סנייק הזה שמולאני מסכן חחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה לא היה אוהדי בית"ר אידיוט. מצוץ לי את הביצים אם החיים שלי כל כך מעניינים אותך.