נכתב במקור על ידי Avior Dvora לכו לאנפלאגד הייתי שם ואני ישוב לשם בנות ובנים באותה כמות הבנות חרמניות תחת חח או שאולי סתם נפלו על מסיבה כזאת... השתייה רצה שם והמוזיקה ממש טובה לא אחי זה תמיד ככה ... מילה זה ה-מקום ותאריך באמת קצת מעפן אבל בדוק יהיה עוד ילדים ...כאלה שסיימו בצפר בטח ואולי גם כאלה שלא וירדו ברגע האחרון אל דאג מקסימום יש אילתיות =]
איך להתחיל עם בחורות פיקאפ הום - המקור שלך להצלחה עם נשים
לא יצא לי להיות בתאריך כזה באילת אבל לדעתי אילת תהיה יבשה.. מה הקטע ללכת שכולם לומדים?
נכתב במקור על ידי Dr.Nargila לא יצא לי להיות בתאריך כזה באילת אבל לדעתי אילת תהיה יבשה.. מה הקטע ללכת שכולם לומדים? המחיר אחי כמה אהיתה משלם על מלון ספורט 5 כוכבים 3 ארוחות.. קולה אלכוהול וכל אלה חופשי... בננות סירת פדלים וכאלה גם חינם.... 3 לילות?
רגע אתה סיימת ללמוד יאפ? אז מה אכפת לך מה יהיה שם =] תמיד יש כוסיות בנות 20-22 אחרי / לפני / שלא עושות צבא אולי ייצא לך משהו חח
נכתב במקור על ידי Pure רגע אתה סיימת ללמוד יאפ? אז מה אכפת לך מה יהיה שם =] תמיד יש כוסיות בנות 20-22 אחרי / לפני / שלא עושות צבא אולי ייצא לך משהו חח כן סימתי יב' חח אבל מה זה השטויות האלה אם יצא... או שיצא מבנות שנכיר שם או מ****, חראם על הקונדומים שקנינו
חוקי הפורום