חומי אני רק משער למה הוא נתן מספר לא נכון... זה לא רלוונטי מה הסיבה... בשורה התחתונה זה לא המספר וזהו... אנחנו סתם טוחנים מים
חומי אני רק משער למה הוא נתן מספר לא נכון... זה לא רלוונטי מה הסיבה... בשורה התחתונה זה לא המספר וזהו... אנחנו סתם טוחנים מים
|
|
בואנה? איך החלטת שזה לא המספר? מאיפה אתה יודע את זה?
לא החלטנו כלום אל דבר שטיות
אני יודע את המספר תאמין לי, ואני לא צריך להגיד לך מאיפה חתיכת צעיר, תרגיע את הדיבור שלך
בואנה תרגע ומהר למה אני לא חבר שלך מי אתה חושב שאתה תגיד לי אתה לא יודע שום מספר ושום דבר אל תעצבן אותי
אחלה כתבה,restepc
עכשיו יש מצב שתכין כזו על השייטת המובחרת במדינה?![]()
בואנה יא חתיכת טמבל מי אתה חושב שאתה מה אתה משחק אותה סופרמן תגיד לי? אתה לא מבין מהחיים שלך.. מי הפך אותך למומחה לכל צהל כי שירתת בצבא? יאללה יאללה מה אתה משחק אותה סע הביתה
ozbeno, דוגרי שמור על הפה שלך יא חתיכת מפגר
גם אם תצודק לא מעניין לי תזין קודם כל תפסיק ללחוץ 10 פעמים על "פרסם תגובה" יא ילד אוטיסט הצפת את האמא של האשכול והפורום.
דבר שני מצידי תהיה בן 40 ולוחם מטכל לשעבר אל תתנשא פה על אנשים.
דבר שלישי סע לי מהפרצוף
ישי התותח
1. פרסמתי את ההודעות כמה פעמים כי המחשב נתקע וחשבתי שזה לא פרסם.
2. דבר שני אני באתי לפה כדי לעזור לאנשים לקראת גיוס ומי שהתחיל עם הדיבור המלוכלך זה החומי הזה.
3. ואני לא בן 40 ולא לוחם מטכ"ל לשעבר, אבל כן יש לי ניסיון צבאי ביחידה מובחרת ורק בשביל זה אני פה.
4. אני אפילו לא אתייחס להערה האחרונה שלך
חומי רק תסתכל למעלה מי התחיל עם הדיבור המגעיל
אני כולה אמרתי שאנחנו סתם טוחנים מים ואתה ישר התחלת להתעצבן, לא באתי לכאן כדי לריב עם אנשים
יום טוב
אני התחלתי לדבר מגעיל? אני דווקא ניסיתי כמה שיותר להתאפק והיות בסדר...
קיצר.. עזוב את זה... בוא פשוט נמשיך רגיל סבבה אחי בלי שום שטיות
נערך לאחרונה על ידי humi; 29-08-2007 בשעה 21:55.
טוב יאללה ששש
ושמע תרשום תגובה ואז אם יש לך מה להוסיף תערוך אסזור לרשום כמה תגובות ביחד
אם לא הבנת שלח לי הודעה בפרטי
סבבה אחי הבנתי... לא ידעתי שאפשר לערוך
בלי קשר להודעה שלך אחי חחחחחחחחחחחח איזה סוסה החתימה שלך יאללה =] חחח אפשר לאמץ ?
Spiderpig, Spiderpig! Does whatever Spiderpig does!
Look out! Here is Spiderpig!.. חחחח ענק ענק..
הקטע עם המכונית שהוא זורק תקקי שלו וחוזר למכונית לבק סיט ואז אומר לחזיר חח "drive drive drive!.....
oh.. right.. " חחחח ענק סרט פשוט סוס מדי =]