טוסיקים כולכם
נכתב במקור על ידי wade5 אז מה אתה עושה פה?! לא יוצאים היום..אז אני פה.. בד"כ אני יוצא :\ וחוזר ב-6 או 4 ורואה אם אתם פה..
נכתב במקור על ידי Graf.E.T טוסיקים כולכם חחחחחחחח מה יש לך מטוסיקים??? גם אתמול או שלשום... חחחחחחחחחחחחחחחח
קרדיט ענק ל-LiOrsB10 על החתימה למעלה!!!
נכתב במקור על ידי wade5 חחחחחחחח מה יש לך מטוסיקים??? גם אתמול או שלשום... חחחחחחחחחחחחחחחח אני קוראת לכולם טוסיקים.. זה חאמוד
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אני קוראת לכולם טוסיקים.. זה חאמוד את קורעת אותי כל פעם מחדש...
מה חאמוד בטוסיק ?!
נכתב במקור על ידי wade5 את קורעת אותי כל פעם מחדש... יופי טופי מוחטא בוחטא נכתב במקור על ידי Itushh מה חאמוד בטוסיק ?! אם אתה לא מבין אתה גם לא תבין
נכתב במקור על ידי Itushh מה חאמוד בטוסיק ?! בטוסיק של אישה הכל חמוד חחחחחחחחח סתם טוסיק של תינוק חמוד
מה אני יגיד לך :X
נכתב במקור על ידי Itushh מה אני יגיד לך :X אל תגיד כלום.. אני כבר מסטולה מהשטויות שלייי
נכתב במקור על ידי Graf.E.T אל תגיד כלום.. אני כבר מסטולה מהשטויות שלייי מה קרה שאת מסטולה? שתית פטל לימון???
נכתב במקור על ידי wade5 מה קרה שאת מסטולה? שתית פטל לימון??? שתיתי כמה קוקטילים אתמול.. ולא תפסתי ראש אפילו.. נהייתי סטונרית ברמווות...
נכתב במקור על ידי Graf.E.T שתיתי כמה קוקטילים אתמול.. ולא תפסתי ראש אפילו.. נהייתי סטונרית ברמווות... חחח ישתיינית... איפה היית?
נכתב במקור על ידי wade5 חחח ישתיינית... איפה היית? חתונה :X חחחח הברמן נדלק עליי חחחחחח שעות הרצנו צחוקים שם.. באתי ללכת הווא כזה לאן את הולכתתת? תשארי תארחי לי חברה... בלההה...
נכתב במקור על ידי Graf.E.T חתונה :X חחחח הברמן נדלק עליי חחחחחח שעות הרצנו צחוקים שם.. באתי ללכת הווא כזה לאן את הולכתתת? תשארי תארחי לי חברה... בלההה... חחח ראיתי תמונות שלך איך אפשר לא להידלק עלייך? חחחחחח
חוקי הפורום