נכתב במקור על ידי Itushh מי ביקש חוות דעת ?! אתה יודע שסמים זה סרט רע נכון? אמרתי רק תראו את האווטר החדש שלי .. מה הקשר סמים זה סרט רע אחי?
קרדיט ענק ל-LiOrsB10 על החתימה למעלה!!!
נכתב במקור על ידי wade5 מה הקשר סמים זה סרט רע אחי? וואיי עשה טובה שתוק כבר :\ אתה לא מבין כלום עזוב..
נכתב במקור על ידי Itushh וואיי עשה טובה שתוק כבר :\ אתה לא מבין כלום עזוב.. מה נשמע איתמר ? , איך היה בחול ?
נכתב במקור על ידי Bar מה נשמע איתמר ? , איך היה בחול ? הכול טוב אחי D: היה סווווס אתה לא מאמיןןןןןןןןן P: מה איתך אחי?
תפסיקו לריב טוסיקים!
נכתב במקור על ידי Itushh הכול טוב אחי D: היה סווווס אתה לא מאמיןןןןןןןןן P: מה איתך אחי? הכל טוב :]
נכתב במקור על ידי Bar הכל טוב :] מה חדש אחי?
מניינים אנשים?? הכל טוב..? הרגע ראיתי redline סרט מסריח בלי עלילה בלי כלום סתם מעפן
"כי בליבי נשבעתי - הפועל עד יום מותי"
נכתב במקור על ידי Mr.bar מניינים אנשים?? הכל טוב..? הרגע ראיתי redline סרט מסריח בלי עלילה בלי כלום סתם מעפן מה קורה אחי?
חכו שיהיה מוכן...
אלי,יהומו כמה זמן לא דיברנו [: !?
נכתב במקור על ידי Itushh אלי,יהומו כמה זמן לא דיברנו [: !? לא נכון דווקא יצא לי לדבר עם אמא שלך... מה היא לא סיפרה לך? מצטער כנראה שזה יותר מדי סודי חחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי - xXx - לא נכון דווקא יצא לי לדבר עם אמא שלך... מה היא לא סיפרה לך? מצטער כנראה שזה יותר מדי סודי חחחחחחחחחחחחחחחח לא אחי לא ניראה לי.. רואים שאבא שלך הומו
ערב טווווווובבבבבבב מניינים אנשים ? D:
Itushh יהומו תגיד איפה חפרת ומצאת CWALKS בקונקורד ?
Keep the blue side up.i
חוקי הפורום