היי, אני די חדש בפורום הזה אז הינה כמה שאלות חובבניות XD נניח שאני קונה פלאפון שלא הגיעה לאחת הרשתות עדיין (אורנג'\סלקום) איך אני מתחיל לדבר?? כלומר מאיפה אני משיג כרטיס סים??
היי, אני די חדש בפורום הזה אז הינה כמה שאלות חובבניות XD נניח שאני קונה פלאפון שלא הגיעה לאחת הרשתות עדיין (אורנג'\סלקום) איך אני מתחיל לדבר?? כלומר מאיפה אני משיג כרטיס סים??
נערך לאחרונה על ידי Niv-S; 30-08-2007 בשעה 01:11.
אין תקציב לחתימה
|
|
שמע באורנג' אתה קונה סים ומכניס למכשיר ואז אתה מדבר.
בסלקום לפי מה שהבנתי אתה צריך לקנות מכשיר אז תקנה איזה מכשיר בשקל ותקנה סים ותשים אותו במכשיר השני ותדבר אבל אל תתפוס אותי במילה אחותי אמרה לי שיש משו שאפשר לקנות רק סים לאדע תבדוק את זה איתם.
פשוט תקנה סים ותשים בפלא שתקנה.
ויש משו חשוב תשדע ביג טוק \ טוקמן
אתה לא יכול להשתמש עם כרטיס כזה במכשיר דור שלישי אלא אם כן זה שאתה קונה ממנו את המכשיר מבטל לך את השיחות וידאו
אם אתה רוצה המלצה על מכשיר תגיד לי תתכונות שאתה מחפש אני יכול להתאים לך מכשיר
וגם תגיד תקציב=]
צריך עוד משו תרגיש חופשי לשאול אני תמיד בודק פה בפורום ואני גם באיסי 5045001 ובמסנ THEKILLER2003@walla.co.il
ויש גם הודעות פרטיות
אל תתבייש לשאול כל מה שאתה רוצה אל תרגיש שאתה חופר\ מציק כי זה לא ככה אני תמיד שמח לעזור
סבבה אחי תודה.. התקציב הזה הוא די מקסימום 1200-1300 גג.. ואני צריך מקום עם תשלומים. תתכונות , משהוא בסגנון של ה5200 עם ספיקר חזק, שיהיה מהיר ולא כבד מדי.. לא צריך דור שלישי אוו מצלמה משוכללת פשוט שישמעו חזק ושיעשה תתפקיד העיקרי שלו..חח
נערך לאחרונה על ידי Niv-S; 30-08-2007 בשעה 01:30.
אין תקציב לחתימה
שמע עיצוב לא אוהב 6131 יענה על רוב הצרכים שלך
למרות שלדעתי זה פלאפון כזה שמתאים לבנות
עכשיו יש את ה 5300 שלי ב1200 במקום מסויים לאדע אם תשלומים אבל יש ואז ישאר לך 100 שקל תקנה ב70 שקל בקרביץ קרטיס MICRO SD של ג'יגה
של סאן דיסק
הבעיה עם הפלא שלי זה הרמקול
הוא לא הכי חזק יש לי חבר עם N73 ועוד חבר עם סוני אריקסון אני שם מוזיקה ליידם אני לא שומע כלום חחח בN73 זה פחד עולם שומעים כלכך חזק שאתה צריך להנמיך חחח כאילו אתה לא שומע על הכי חזק זה יהרוס לך תאוזניים חחח אבל לפלא שלי יש יתרון שאין לN73 הוא לא סימביאני משמע הוא לא איטי ולא נתקע ולא רק זה יש לו נגן מוזיקה יפה ושונה והעיצוב שלו מגניב זה פלאפון מדליק
עוד חיסרון זה הסוללה שנגמרת בקצב מטורף רצחחח
הטענתי תסוללה כל הלילה והחזקתי בלחץ 3 ימים חחחח בקושי שמעתי מוזיקה וגם לא ממש שיחקתי חחח קיצור זה מציק ביותר אבל אין הוא פלאפון שווה לא מתחרט על הרגע שקניתי אותו למרות החסרונות ויש חסרונות
אה והמצלמה גרועה טילים חח אבל אפשר לסבול
פלא מומלץ אם החסרונות לא מפריעים לך הוא תותח והעיצוב שלו הכי יפה בעולם
מצלמה שוב פעם, לא מפריע לי בכלל.. מוזיקה אני לא ממש ישמע כי יש לי MP3 טוב שקניתי בהרבה כסף.. מה שכן אני רוצה להעביר מהמחשב שלי כול מני צלילים שאני מקווה שיש אופציה לשים אותם בהודעות ובצליל של הפלאפון. בקשר לסוללה.. 3 ימים זה מטורף בשבילי.. כאילו הפלא שלי אחרי שיחה כבר נגמרת הסוללה..חח, אין לי בעיה להטעין אותו כול יום.. ממש לא מפריע לי.(יש לו סוללת 850MAH אם אני לא טועה וזה יפה מאווד בייחס למחיר) מה שכן, אם אני במכונית ואני שם ספייקר, יש מצב שאני לא ישמע טוב ו שישמעו אותי לא חזק? יכול להיות שה5200 דווקא כן ספייקר חזק?
אין תקציב לחתימה
בקשר לתכונות שציינת שאתה רוצה על הפלאפון, אני ממליץ לך על Sony Ericsson K610i עונה לך על כל הדרישות.. מצלמה לא משהו יחסית [2.0] ספיקר חזק [72 פולי] עיצוב נחמד מאוד.. אני אישית חולה על הסוג.
המכשיר עצמו לא יקר, ותפריט מהיר. הסוללות של סוני אריקסון חזקות ומחזיקות גג יומיים [ככה זה מחזיק אצלי, כשאני משחק בו עם השירים ומדבר לרוב].
בהצלחה!
Puta los ches!
![]()
כן מכיר אותו אבל לא יודע לא התלהבתי ממנו יותר מדי.. בוא נגיד שאני הולך על ה 5300 + כרטיס זיכרון+ מתאם לאוזניות(מאיפה אתם ממליצים לקנות אותו שיגיע עם אחריות ועם כול הדברים שצריך-כבל מטען וכו'..), עוד כמה כסף צריך להוסיף על כרטיס סים מרשת אורנג'\סלקום??
אין תקציב לחתימה
הצעה שלי קח נוקיה
6300
6161
6288
5300
6233
אחד מאלה הם דומים מאוד
בתוכנות אבל רמקול חזק מאוד יש ל6233 ו6131
זה בטוח וגם הצורה שאתה אוהב
תראה ביקורות ומחירים ומפרטים ב www.zap.co.il
חחחח צודק אבל אני לא יודע אם זה ככה
בעיקרון מבטיחים לך אחריות לשנה שזה אחריות בינלאומית של נוקיה ובארץ זה לא תופס חחחח
אה ואם שאלת לגבי ההבדל בין ה 5300 ל 5200 זה שב5200 המסך יותר קטן המצלמה פחות טובה ויש עוד כמה דברים אבל בכללי זה לא הבדל כזה גדול במחיר בשביל הבדל די גדול במכשירים