נסעתי היום לסבתא שלי גרה בנצרת- עלית ויחד איתנו באו קצת אחרינו האח של אבא שלי והמשפחה שלו, אנחנו יושבים כזה בחוץ לפני הכניסה לבית (זה לא בית פרטי אבל יש לו כניסה נפרדת כזו) ובקיצור כשהם מגיעים אנחנו שואלים את אחיינת שלי הקטנה בת השנתיים משהו מצחיק שדוד שלה (אבא שלי) תמיד שואל אותו והיא כזה מתביישת... היא הלכה לאיפה שהכניסה לדירות שמעל הבית של סבתא שלי והייתה שם דלת עם זכוכית יענו חתכי זכוכיות שהתנפצו נשארו.. היא נבהלה והתביישה ומעדה לתוך הזכוכית.. היה לה חתך ענק ביד בחלק האחורי של היד.. בהתחלה חשבנו שלא קרה כלום עד שגילנו שיורד מלא מלא דם.. אבא שלה שם לה תחבושת כמעט חנק אותה (ניהיה לה כחול) ולקחו אותה לבית חולים איטלקי שזה בית חולים בעיר.. אנחנו ישבנו בנתיים בשוק וחיכנו.. בסוף הם חזרו עשו לה רק תפרים.. מסכנה בת 2.9 בטח היא צרחה =( סבתא שלי ממש בכתה.. צריכים להתפלל לאלוהים שלא קרה כלום כי הרופא אמר שעוד סנטימטר אחד זה היה מגיע לעורק הראשי.. מזל שזה פגע לה בשומן (ומזל שהיא טיפה שמנמונת)
אני ממש מודה לאלוהים ששמר עליה!
שכנים חארות... ממתי משאירים זכוכיות ככה על הדלת בכניסה.. שיתקנו את זה או שינפצו את שאר הזכוכיות.. יש ילדים קטנים זה מסוכן =X עכשיו דוד שלי רוצה לתבוע את השכנים :\ זה אפשרי (מישהו מבין בזה/ אבא שלו עורך דין יודע?)

ציטוט ההודעה