מצרכים:
5 ביצים
175 גר' מרגרינה
100 גר' אבקת סוכר
250 גר' שוקלד מריר
3/4 כוס קמח
12 קעריות (אלומיניום)
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד עם המרגרינה בנפרד (אפשר במיקרוגל)
לאחר מכן מוסיפים לתערובת את הביצים, הסוכר והקמח אחד אחרי השני, ומערבבים טוב שלא ישארו גושים(במיקסר).
2. משמנים את הקעריות ושופכים מהתערובת לקערית, לא עד הסוף.
3. לחמם את התנור כ-5 דקות על חום של 200 מעלות
ולהכניס את הקעריות ל- 7 דקות.



ציטוט ההודעה

