דברו על מילאן אינטר יובה רומא וכל הליגה האיטלקית החמה הזאת :]
לא להספים סתם ולא לפתוח נושאים חדשים
|
|
מילאן סיימה היום בתיקו 1-1 עם פיורנטינה משער של קאקה בדקה ה27 בפנדל ואדריאן מוטו הרומני המצויין השווה בדקה ה56, מבחינת הליגה תיקו עם קבוצה חזקה כמו פיורנטינה ייחשב כבסדר ואפילו אולי קצת כפתיחה לא הכי טובה אבל פיורנטינה חזקים והנקודות באות יותר מהקבוצות הקטנות, אני אישית מקווה לטוב.
אינטר אתמול ניצחה 2-0 את אמפולי בחוץ.
הטבלה של הליגה האיטלקית עד המקום ה6 אחריי המחזור השני נראית ככה:
קבוצה: נקודות:
יובנטוס 6
רומא 6
מילאן 4
פיורנטינה 4
אטלאנטה 4
אינטר 4
דרך אגב יש לי הצעה כדי שיהיה יותר מסודר באשכולות של הליגות המנהל יבחר משתמש אחראי לכל אשכול כזה שייעדכן ויעשה סדר כי זה דיי כבד למנהל לעשות את זה ( הייתי מנהל כדורגל אני יודע מניסיון ) אבל המנהל יחליט.
יהיה כיף!
אפשר לדבר על כל מה שרוצים בנוגע לליגה או רק להביא כתבות וזה ?
תענה לי ואחרי זה תמחק או שאני יערוך ישים כתבה
קיצור יובה פששש .. היא וריאל מדריד עוד מקרה וןעכשיו זה מוכח ב100 אחוז קדמי עונה לא אומרים כלום
Siete
אחי הפנמתצ ממזמן אני ואתה בערך האנשים היחידים שהסכמנו בהתחלה תראה את ברסה גועל נפש של כדורגל רק רונלדיניו פשוט מדהים !!!! לא יאומן מה שהבן אדם הזה עושה אחי טוב בקיצור ליגה איטלקית וספרדית הכי טובה אין אליהם אה ? אנגלית שלישית לדעתי , ויובנטוס אין סיכוי השנה לאליפות אין מצב אבל עם תקציב כמו שלה צריכים להביא שחקנים (זה נדיר שאנחנו במקום הראשון , אין לנו סגל לאליפות , כאילו עם אתה אוהד יובה , התקציב שלנו פשוט ענק אנחנו מקום 3 בעולם נצטרך שנה הבאה להחזירק אלינו כמה רכשים שפעם היו אימפריה נשארית אימפריה כמו ריאל מדריד .. האימפריה חוזרת השנה בעזרת השם טפו טפו טפו טפו JUVE !!! JUVE !!! )
Siete
גם למילאן יש הרבה כסף,אבל הם די קמצנים
Celsea Is My Love
דווקא ציפיתי לניצחון של מילאן, למרות שפיורה חזקה השנה
אבל בקטנה זאת רק תחילת העונה ואינטר עדיין לא אכלו בראש..
לדעתי יובה לוקחת ת'ליגה =] מילאן כבר חלשה חוץ מקאקה אין לה שחקנים ממש משמעותיים,רומא חלשה מדי,אינטר יכולה לאיים אבל ביא נחלשת בזמן האחרון בלי אדריאנו וזה..
אז כנראה אתה לא מבין מה זה מילאן.
קאקה באמת השחקן הכי גדול בקבוצה, הקישור בין הטובים בעולם עם קאקה, סיידורף, גאטוסו,פירלו, אמברוסיני ( הבולטים )
ההתקפה באמת קצת חלשה יש רק את רונאלדו שהוא באמת תותח ויש את ג'ילה שלא פוגע כבר המון זמן ואינזאגי שמתאים רק למשחקים של מאני טיים.
ההגנה היא בין ההגנות הטובות.
מאלדיני ונסטה, הצמד הוותיק שקשה מאוד לפרוץ דרכם.
גם שמאלדיני לא משחק יש את בונרה שגם הוא טוב.
מאסימו אודו המגן הימני מגן טוב רק חסר לו את הטאץ' של ההגבהות.
וכמובן יאנקולובסקי שאני מחזיק ממנו אחד המגנים השמליים הטובים.
כמו כן גם אינטר קבוצה מאוד חזקה, אדריאנו בתקופה לא טובה והוא עבר תקופה יותר לא טובה אבל יש להם את זלאטן, קרספו,מייקון קאמביאסו ועוד שחקנים טובים ויש להם שוער מצויין אל תזלזל בקבוצות.
רומא היא קבוצה טובה אבל היא דרג ב' כזאת אז גם לה יש את טוטי ואת טאדיי וג'ולי שהצטרף הם קבוצה טובה אבל לא ייקחו אליפות
יהיה כיף!
איזה תותח רונאלדו? אולי טנק ..
והאליפות זה או יובה או אינטר איזה מילאן...