נכתב במקור על ידי
Azax Syndrom
על מה אתה מסתמך על זה שיובה פירקה קבוצה שכונתית כמו ליבורנו?
תשמע יובנטוס רחוקה מהתקופה שלה עם ויירה, אמרסון קנאברו וכל הכוכבים אז.
הם לא אותה קבוצה.
אז לא עוד חשבו, אולי מילאן תצליח לעקוץ אותה, אבל כנראה שהתרכזה יותר בליגת אלופות והשיא היה ב2003 ששתיי הקבוצות הגיעו לגמר ואם אני לא טועה מילאן לקחה את האליפות גם ב2003.
אז השנה הדברים הם לא ככה, יובה איבדה שחקנים, איבדה מאמן, איבדה את מה שהיה לה כשהיא הייתה בסרייה A לא חכם להתערב במחזור השני על הסיום של הליגה.
במיוחד על יובה.
רונאלדו שמן? אני חושב ששמתי פה תמונה אני לא צריך להזכיר לך שהוא שוקל כמו שהוא שקל שהוא היה באינטר? ויש פה בערך 2 אוהדי אינטר בפורום שיגידו לך שהיום הוא לא שמן כמו שהוא היה בריאל.
ד"א מילאן גילתה את התופעה של רונאלדו שהוא השמין בריאל וזה לא בגלל שהזניחו אותו לגמריי, אפילו שריאל נוטה להזניח שחקנים.
אלה מן תופעה יחסית נדירה hypothyroidism זה "מחלה" כזאת שגורמת קשיים בהורדת המשקל.
מאז שרונאלדו הגיע למילאן יישר עבר בדיוק במילאן לאב ומצאו את הבעיה שלו לראשונה בגיל 31 שתבינו שהטכנולוגיה במועדון פועלת חזק.
ועבדו איתו באימונים אישיים בהתחלה ונתנו לו תפריט אחר שיתאים לו והתוצאות מדברות, אז בוא נהיה יותר חכמים במחזור 15 ככה ואז נדבר על מאבקים של אליפות כי בנתיים שום קבוצה ואפילו באירופה שזכתה באליפות לא מראה כושר אימתני.
ריאל כבר רואים אור בקצה המנהרה אפילו לפרק את ויאריאל לא נחשב הכי הכי הם עוד צריכים להוכיח דברים, ליון פתחה גרוע, מנצ'סטר פתחה גרוע, אינטר פתחה גרוע אחריי תיקו מול אודינזה וניצחון על אמפולי 2-0 שגם חצי מהמשחק אינטר הראתה איך נראה בונקר איטלקי, ועם יכולת אישית של איברהימוביץ' וקצת חוכמה על קבוצה חלשה נתנו ניצחון.
אז בוא נדבר עוד כמה מחזורים אה?