אחריי הפציעות של ג'רארד, לאמפרד, דיוויד בקהאם ועוד כמה שחקנים, עכשיו גם אואן הארגריבס הקשר הדפינסיבי של מנצ'סטר יונייטד פצוע, גורל או צרוף מקרים?![]()
אחריי הפציעות של ג'רארד, לאמפרד, דיוויד בקהאם ועוד כמה שחקנים, עכשיו גם אואן הארגריבס הקשר הדפינסיבי של מנצ'סטר יונייטד פצוע, גורל או צרוף מקרים?![]()
יהיה כיף!
|
|
ארגנטינה בסדר גמור תאמינו לי ברזיל פשוט יותר טובה ומנוסה
Siete
מנוסה? חחחחחחחחחחחחחחחח
הגיל הממוצע של ברזיל בקופה לא עלה לדעתי על 23
לא נכון אוראל היה את דוני ההומו ואת אלאנו ואת ז'וזאה ואממ את גילברטו ואת ז'ואן ואת מיניירו כל אלה דיי מבוגרים
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
ממש יעזור לנו.. יקרעו לנו תצורה..
סזאר מה הקשר כעשיו אליו מה ? פרד היה פצוע , רונאלדיניו לא הלך לא בצדק
קאקא היה עייף מעונה ארוכה בליגת האלופות , דידה מה קשור עכשיו ? מה קשור ? עזוב את זה שטוני לא לוקח אותו בכלל , דידה עשה עונה ארוכה כמו לא יודע , אדריאנו גם לא הרבה לשחק באינטר במחזורים האחרונים זה אומר שהיה לו משהו , חח אלק פרד רק לא פרד .. מזה משנה אלק ממוצע גיל 23 זה פשוט השחקנים שם יותר מנוסים מה אתה לא מבין כל החיים שלהם הם ראו מזה גם על הספסל והרבה גם על המגרש , ברזיל יותר טובה מארגנטינה אחי
Siete
אל תנסה לשכנע אותי שברזיל יותר טובה מארגנטינה אני אוהד מושבע של ברזיל.
מ94 אבא שלי אילץ אותי לראות את המונדיאל ולאהוב את ברזיל...
חחח היום אחריי כמעט 14 שנה שאני אוהב אותם ואת מילאן שתמיד מלאה בברזילאים אני יודע מה הבעיה של ברזיל.
חוליו סזאר הוא שוער טוב יותר מדידה.
פשוט דידה מקבל יותר קרדיט.
ודידה לא רצה לבוא לנבחרת הוא כנראה פרש וסזאר גם לא רצה ללכת להיות שוער בקופה אמריקה, אז הביאו את דוני.
ברזיל בסגל מלא יותר טובה מארגנטינה, אולי בגלל הלוזריות של ארגנטינה אולי בגלל החוזק והלחימה של ברזיל...
מה שבטוח ראינו מי יותר טובה בגמר.
יהיה כיף!
אני אומר ישראל מוציא ניצחון קטן!!!
Celsea Is My Love