זה פשוט כתוב בגרמנית או משהו ><
|
|
וואי באמת משחק טובחחח בכל אופן ... מישהו יודע איפה מוצאים את השמוק השלישי שצריך לצלם? חחח צילמתי רק שניים, אני לא מוצא את השלישי :| יכול להיות שהרגתי אותו והוא שוכב לו איפשהו שם ומחכה שאני אצלם אותו
חחח מישהו ?
יש לי בעיה...
התקנתי תמשחק ויש קול רק בתפריט ואחרי זה במשחק עצמו אין קול...מה לעשות??
מישהו יודע מה הקטע עם המסכות?
כשנולדתי ה' נתן לי
לבחור בין יופי לזיכרון
וואלה לא זוכר מה בחרתי
קרדיט לחבר על החתימה
יווו משחק ממכר!!! חחח אני חורש עליולא הגעתי כל כך רחוק אבל חחח אגב לזה שמעליי יכול להיות שהוא רוצה גם להחליף למעבדים החדשים ... לוח אם חדש? לפי דעתי אם זה גם לוח אם עדיף כבר לקנות חדש
![]()
אני אישית שיחקתי במשחק והוא סבבה, באמת יש הרבה חידושים וכו'.. והעלילה באמת מטורפת (ממש ממש טובה)
אבל אני לא מבין על מה כל המהומה וההתלהבות.. יעני אפשר לחשוב חח משחק סבבה, את האמת אפילו די משעמם אחרי כמה זמן.. די חוזר על עצמו אבל בכלליות משחק סבבה..
היו צריכים לעשות עוד משחקונים כאלה לדעתי כשעושים HACK לדברים.. ובכללי אני יודע שכל המשחק אמור להיות מתחת למים אבל זה די משעמם שאתה כל הזמן באותו מקום..
יעני אין גיוון חח
סיימתי את המשחק ! משחק פשוט כיף! הרבה זמן שלא נהנתי ככה ממשחק ! היו כמה קטעים מעצבנים של לחפש דברים או הצילום שהוציאו אותי מדעתי חחחח... אבל בעיקרון היו צריכים לעשות אותם כדי שלא נשתעמם למוות או כדי שלא יהיו חורים במשחק :| בכל אופן משחק גדול! ניראה לי שאני אסיים אותו עוד כמה פעמים כי זה פשוט היה כיףאו שאני אמחק אותו ואוריד את אחים לנשק החדש חחחח
סיימתי!
אהבתי ונהנתי!
באמת טוב בדרך כלל אני לא מסיים משחקים אבל המשחק הזה היה ממש טוב.
אהבתי תסוף, סוף טוב הכל טוב![]()