מה עדיף להתאמן בבית ולחסוך את הכסף של המכון כושר או בכל זאת כדי לראות שינוי משמעותי בגוף אני צריך ללכת למכון כושר ?
מה עדיף להתאמן בבית ולחסוך את הכסף של המכון כושר או בכל זאת כדי לראות שינוי משמעותי בגוף אני צריך ללכת למכון כושר ?
|
|
מכון כושר
ואם לא תקפיד על תזונה לא תקבל שום דבר מאף כיוון
מכון כושר ללא ספק
מעצב גראפי לכל מטרה.
אם תתאמן בבית בסוף תרד מזה מחוסר מוטובציה. כמו שאמרו כאן, אין על חדר כושר. אבל חייב להקפיד על תזונה מתאימה. בהצלחה.
בן כמה אתה ?
זה מאוד תלוי מכיוון שאם אתה בן 12 13 לא תראה הרבה שינוי .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
קודם כל להבהיר משהו: הגיל הנכון להתחיל להתאמן-- זה לא הולך במספרים:
ברגע שהתחלת מה שנקרא "התפתחות מינית" שקורת בגיל ההתבגרות או במילים אחרות התחלת הפרשת ההורמון טסטוסטרון. אתה יכול להתחיל לעבוד כוח- זה לא אומר שלפיי זה היה קורה לך מזה משהו רע, פשוט ההשפעה והאפקטיביות לא הייתה טובה.
זה סתם משהו שמעצבן אותי שכל פעם אומרים מה זה שטויות בקשר לזה^
לעניין: זה לא משנה איפה תתאמן מבחינת הגוף, עם יש לך תציוד המתאים אז סבבה -אבל אין מה לעשות לא משנה מה, אף פעם לא יהיו לך חלק מהמכשירים שיש בחדר כושר..
הקטע שבבית אתה פשוט תעשה אימונים הרבה פחות "טובים" ואני אומר לך מניסיון.. אין לך מי יודע מה מוטיבציה ואתה מתחיל לדלג על אימונים וכו.. בחדר כושר זה יותר מסודר, יש לך מדריך, יש לך מסגרת, יש לך ציוד לא כמו בבית.
לדעתי אם אתה באמת רוצה תוצאות ולהשיג משהו רציני לך לחדר כושר.
אבל יענו שוב- מבחינה פיזית זה לא משנה ( אם אתה משקיע ובאמת מתאמן בבית כמו שצריך, ויש לך ציוד כמו שצריך ולא איזה 2 משקולות של 3 קילו ואם זה אתה רוצה לעשות אימון ). אז תתאמן בית למה לא. אבל מה לעשות לא לכולם יש את התנאים האלה.
מכון כושר, אם אתה תעשה אומונים בבית אתה לא תתמיד אז אני ממליץ מכון כושר.![]()
גם אימון במכון כושר יכול לפגוע בך אז אתה צריך לדעת אם אתה מוכן גופנית לזה לך להתיעצות .
בהצלחה .
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד סמג"ד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בבנת-ג'בל ,נזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו.קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים. (מלחמת לבנון השנייה)
מכון כושר