וואי אחי זה מזה שטויות מה שאתה אומר. מה קשור שזה הארי פוטר? אני קורא את הסדרה ולא הייתי עושה קעקוע שלה אבל היא כן, לפחות היא לא עושה פייה מכוערת כמו כל הילדות כאפות האלו או ורד בתחת... השוני בין אנשים שמתחרטים על קעקועים ואנשים שלא זה שיש אנשים שעושים קעקוע כי הוא אופנתי (אותיות סיניות וכ'ו) ויש אנשים שעושים קעקועים שלדעתם הם טובים. אנשים שעושים דרקונים וחרא כזה עוד כמה שנים מתחרטים על זה כי הם מושפעים והם חשבו שזה מגניב וזה היה מגניב לאותה תקופה, אנשים שלא חושבים שהקעקוע נראה טוב תמיד.. בגלל זה אני תמיד אומר לא לקחת רעיונות מאחרים אלא תמיד לחשוב לבד על הקעקוע שאתה רוצים.
לי אישית יש קעוקע של פאק-מן ברגל (צמיד)
אני עושה אינסינגיה של Legack of Kain על הגב בקרוב ושתי שלשלאות על הוורידים הקדמיים בידיים...
למי ששואל מה המשמעות שלהם -
פאקמן - הראשון שלי, עשיתי אותו אחרי הרבה זמן של חשיבה, החלטתי לבסוף כי הוא באמת מקורי ואני מאוד אוהב אותו

אינסינגה - הסמל של מלך הערפדים, קיין. סמל שלפני שנתיים היה לו הרבה משמעות בשבילי והחלטתי להנציח אותו על הגוף שלי.
שלשלאות - זה בעקרון רעיון ששבאתי מהתורה של אנדי ריין (אם ככה כותבים את השם שלה) הפילוסופיה שלה היא Objectivsem, פילוסופיה שאני מאוד תומך בה... הסמל המסויים הזה הוא להנציח את השוני בין גבר לבין עבד, גבר עושה, עבד עושה מה שאומרים לו. בכל מקרה לסמל יש משמעות חזקה בעיניי...
בכללי אני מאוד אוהב לקעקע קעקועים שקשורים לעבר שלי... ככה שבסופו של דבר תמיד יהיה איך שהוא לזכור אותם...
קודם כל תגידו לה מזל טוב על הקעקוע. זה לא פשוט לקעקע את עצמך זה כואב וזה לוקח מחשבה, לבאס את הבחורה זה לא המטרה פה. לרובכם פה אין בכלל קעקוע או אפילו רעיון לאחד אז אתם בכלל לא מבינים כמה זה קשה למצוא קעקוע שמדבר אליך במקום לבחור אחד שכולם לאחרונה עושים.
אז מזל טוב על הקעקוע ותביאי תמונה יותר טובה שיהיה אפשר לראות את הציור עצמו.