|
|
אחת הטעויות הגדולות זה היה לשלוח את אבי נימני מהנבחרת.. הוא המנהיג לדעתי שרק יכל
להחזיק אותנו איכשהו, בניון גם אם יעלה העולם וירד בחיים לא יהיה קפטן ואתמול ראו את זה בבירור כי הוא
לא עשה כלוםםם... קטן גועל נפש,באדיר, עידן טל -הגנה עלובה.. בקיצור אני הייתי מאשים רק בן אדם אחד
בזה וזה דרור קשטן שחשב שבונקר ינצח לו את המשחק... כל כך פאתטי ועלוב
גיא אל תזיין קטן ובאדיר שחקנים טובים שתרמו הרבה לנבחרת, קטן גם היה בכושר טוב מאוד בתחילת העונה וזה נפל לו כמו כחל חיפה
ויואב זין רק גול אחד בא מהאגף שלו, השני של אואן טעות של גרסון ובן חייםשנתנו לו להסתובב כאילו כלום ועוד לבעוט בלי לצאת אליו.
בגול השלישי אין מה לעשות אוואט נפל.
בקיצור חרא נבחרת חרא מאמן
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
1. מי שאמר על נימני זקן זה ממש לא משנה.. אפשר לתת לו מחצית מתחילת
המגרש שיכניס מוטיבציה ולהוציא אותו...
2. אתה בן אדם טמבל.. יואב זיו אולי באמת קרה מה שקרה עם הגול ה1, אבל
הגול הזה היה בנבדל קודם כל.. ודבר שני רוב הפריצות להתקפה היו דרך זיו
ככה שאין מה להאשים אותו.. יואב זיו מאוד מאוד מהיר, אבל שון ווריט פיליפס בכמה רמות מעליו במהירות מה לעשות? מהירות זאת לא פונקציה.. וכמו שאמרת
חרא מאמן, חרא נבחרת, השיטות של קשטן כבר מהבועל שתמיד בונקר מצליחות מדי פעם באירופה, אבל מול הגדולות יותר ממש ממש לא...
בקיצור היה פשוט בושה , אין הגנה , אין התקפה , אין כלום.
מאמן על הפנים , הקבוצה שיחקה גרוע באמת כמו שרמי אמר כולם נטו שמאלה ואין לי מושג למה , זה לא ים שיש סחף , תתפרשו על המגרש בקושי יצאו התקפות מימין ושם היה יצחקי שהוא פי כמה על קטן האפס הקטן וחבל , שקשטן עשה סוף סוף חילוף הוא היה צריך להוציא את קטן במקום את יצחקי , יצחקי גם פי 10 על קטן וגם יודע איך לשחק עם תמוז (שניהם שלנו) ..
עוד דבר שלא הבנתי , מי המפגר שהעביר הוראה כל שניה להרים כדורי גובה ? מה לא הבנו שהשחקנים של האנגלים מפלצות לעומתנו? ועוד מול ברק בכלל...מסכן הוא בקפיצה וטרי בלי לזוז בכלל לוקח תכדור ...שחקו על הדשא מפגרים..
וכל החכמולוגים שדיברו לפני המשחק (הממ עידן טל) סתם הוציאו אותנו יותר *******ים ומפגרים ומושפלים..סתם תפה מה אתה מדבר על הכדורגל האנגלי תראה איך הכדורגל שלנו נראה מה אמה מפגר...ופרדיננד נראה לי התנקם בו בכוונה כי אמרו לפרדיננד שעידן טל פתח ת'פה אז הוא אמר כזה אוקיי והלך חחח ...פיצץ אותו כל המשחק
בקיצור חבל על הזמן נחזור לכדורסל
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 09-09-2007 בשעה 17:34.
בטעות זה אחד ליד השני :|
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
חבל הפסידו