לא נעים לי לבאס אותך, אבל לי יש בית רק כל חופש גדול-כל החופש הגדול...... בין אם זה בישראל או לא, יש לי.. רק חבל שזה היה האחרון.. עכשיו יתחילו החיים להרס להם..
בכל מקרה, כבר אגיד לך, זה לא כיף בכלל.. שואל למה? תמיד בחופש שהייתי לבד, עליתי קרוב ל-10 קילו רק מ-Takeaway וכל הג'אנק שמק מוכרת.. לא לדבר על דאנקין דונטס ועל החרא של סטאר... כן, זה החיים כשאתה לבד ודואג לעצמך..
אגב נרגילה, ביום שתקבל מזה מחלות, אני אהיה שם להגיד לך "אתה משלם על החטא שעשית".. אגב, הרפס, מה שאפשר לקבל מנרגילה, גורם לכך שתגיד בי בי לכל הבנות.. כי זה עובר לא רק בקיום יחסים, אלא גם בנשיקה.. ואף אחת לא תרצה להידבק.. במידה ותדבק מאיידס (למישהו נזל ריר שהיה ממוקם מתחת לשכבה החיצונית, ריר שנגוע בדם, אבל לא נראה כזה, ואתה תשאף אותו לפה שלך ש90% יש בוא פצעים מיקרוסקופים), תדע שהעונש שנבחרת לשאת על היהירות שלך היא אחת - מוות בעינויים. אני רק אתן לך משפט שאומרים להרבה לפני המוות
Have No Fear Of Death When It's Your Time
.
כך לתשומת ליבך..
כבר הזכרתי שכמעט כל המחלות, חוץ מאיידס, שאתה עלול להידבק מהם הינם תורשתיים ונרכשים? הכוונה, גם הילד שלך יסבול כי אבא שלו היה דפוק מספיק כדי לעשן נרגילה בשביל ההנאה שלו או כדי לדפוק מישהי במיטה בלי לבדוק מה יש לה קודם.. אבל תסתכל על הצד החיובי - אתה עשית כיף חיים, ושכולם ימותו... יאפ, שכולם ימותו......
יום טוב שיהיה לך.
Jay.