לכבוד השנה החדשה שעוד מעט תיכנס לתוקף החלתתי כנושא ראשון כמנהל פה לסכם את השנה מבחינת סדרות:
קודם כל אני יתחיל עם הטלוויזה הישראלית למה אין הרבה בנושא פה:
ערוץ 2:קודם כל כולם יודעים שזהו הערוץ הגדול ביותר (עם מספר הצופים הרב ביותר) שקיים בארץ, ותאמת הוא לא איכזב בכלל: עם סדרות מצוינות כמו מסודרים (שזה קצת עם טעם רע אצלי כי הם גנבו את הרעיון מהפמליה) וארץ נהדרת שפשוט נתנה את העונה הכי מוצלחת שלה.. בנוסף נוספו סדרות כמו הכל דבש שנתו פייט לראש תבלת הרייטינג.. ערוץ 2 קנה גם שעשוענים כמו 1 נגד 100 והאם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו שמאוד הצליחו באמריקה ואכן גם פה.. אך לא הכל טוב ומושלם..מה שאיכזב אותי השנה בערוץ 2 הוא דווקא התוכנית הכי נצפת שלה (החדשות) לא ממש תוכנית אבל בהחלט לא קרובים לרמה של המתחרים בערוץ 10..(חוץ מזה שיונית לוי יותר יפה ממיקי) עוד כישלון של הערוץ הוא "כישלון או כישרון" שממש לא מצחיק אפילו ששלום אסייג מנסה בדיחות קרש (גם כל הקטע שמראים לך מה קרה 10 דקות לפני, שזה כאילו איך הם הגיעו לגמר, ממש אבל ממש מיותר ומציק) עוד כישלון הוא סידרת הסטירה גלגל החדשות שאני יכול לרדת על התוכנית העלובה הזאת עד מחר אבל אני עצלן טוב נעבור לעורץ בשני בגודלו בארץ:
ערוץ 10
אני חושב שזה הערוץ שעשה הכי הרבה שינוי השנה.. מהחדשות ועד הריאלטי המוצלח שלהם..
קודם כל לפני שאני ישכח: "חדשות 10" לדעתי מביסה את חדשות 2 בקילומטרים..אם זה הכתבים הצעירים והפרשנים המענינים שלהם או הכתבות הפשוט יותר מענינות שלהם.. אין מה לעשות אני מעדיף לראות את עופר שלח ורביב דרוקר ביום שישי במקום את חבורת הזקנים באולפן שישי..
חוץ מזה ערוץ 10 התקדם גם בעוד תחומים: תחום הריאלטי עם "לרדת בגדול 2" שצבר כמות צופים נכבדת..וגם הכרישים שמביאה משקיעים לאנשים הפשוטים..
עכשיו אני יעבור לדברים הגרועים שאיכזבו השנה בערוץ: קודם כל התוכנית "מסע עולמי" מי בישראל לא שונא את אייל פלד המניאק הזה שמטייל בכל העולם בגלל שאבא שלו סידר לו את הג'וב.. התוכנית הזאת פשוט כבר לא מעניינת..(מה אכפת לי שהוא נוסע לאוגנדה ולחורים באפריקה) גם צורת הדיבור שלו והדרך שהוא מעביר את הפרטים שהוא אומר פשוט מרדימה וממש לא מעניינת..
דבר נוסף שאיכזב השנה זה התוכנית של ליאר שליין בלילה..בעעעע אין לי משהו טוב להגיד על זה פשוט חרא של תוכנית, לא מצחיק ופשוט עלוב, מנסה לחכות את לנו וקונאן..
אחחחחחחח עכשיו סיימתי עם הערוצים הגדולים נעבור לערוץ 11: הערוץ הכי מאכזב השנה בלי שום ספק.. זהו הם כבר לא ישדרו את מכבי תל אביב ביורוליג וזה כנראה יהיה מסמר האחרון בארון.. מהדורת החדשות שלהם נוראית (חיים יבין פורש השנה נראה מי יחליף אותו) גם הפרשנים שלהם כולם מעל גיל 60 פשוט לא מעניינים.. גם בנסיון שלהם בתוכנית ריאלטי שאני לא זוכר את השם שלה אפילו אבל זה היה על מוזיאון ישראל ומציאת חפצים משמה בעעע..
נעבור עכשיו ללויין "יס"
לי אישית יש יס בבית אז אני מצטער אם אני קצת פחות יודע על הוט (אולי משהו יכול להשלים אחר כך)
המממ שמעתי שראש גדול הצליח אני לא ממש ראיתי את זה.... המממ שמעתי שהשיר שלנו היה חרא אבל לא ממש ראיתי את זה..... המממממ שמעתי שהנפילים זה סבבה אבל לא ממש ראיתי את זה... מהממ
שמעתי שמסכים לא מעניין אבל לא ממש ראיתי את זה ...........................................................................
קיצר הבנתם אני מקווה מה שאני מנסה להגיד, פשוט כל הסדרות הישראליות שהם הביאו לא ענינו אותי ולא גרמו לי לרצות לראות אותם ככה שמבחינת סדרות זאת אכזבת השנה
הוט:
בהוט השנה לא היה ממש הרבה, העונה השנייה של האלופה עלתה השנה וגם קיבלנו סידרה חדישה וקצרה "הבורר", בעיקרון הסדרות של הוט הם מצויינות, אין להם הרבה סדרות חדשות בדרך כלל יש המון עונות שממשיכות כמו העונה של "נשים משותפות" משהו כזה שזה סידרה על כמה נשים שחיות ביחד בבית אחד ועוברות שינוי ענק בחיים שלהם (אימא שלי רואה את זה), עד כאן התכוונתי לסדרות של Hot 3.
נעבור לעולם אבל זה אני יעשה באשכול אחר למה התעייפתי ואין לי כח עכשיו לחפור עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד..חחח סתם..
תגובות? מה הסדרות שעשו לכם את השנה ומה הסדרות שאיכזבו אותכם?

ציטוט ההודעה