תכלס, יצא לי לראות את הסדרה על-סם, למי שלא מכיר זאת סדרה תעודית על סמים שלא משוחדת כמו חברת אל-סם וכ'ו ושאומרת את כל האמת, מי שמעוניין:
http://yes.walla.co.il/?w=2/7850
בכל מקרה, זה גורם לך לחשוב תכלס...
אני אישית מאוד פתוח בנושא, אבל מאוד לא תומך בקוקאין, הרואין וכ'ו אלא רק בגראס והאחים הקטנים שלו אבל ראיתי את הפרק על הפטריות הזיה וזה מטורףףףף יעני טירוף תכלס טירוף...
רובכם עדיין קטנים וכל זה, בטח יההי פה 100 אנשים שיגיבו "איכסה סמים" אבל תכלס מזה סיגירות ואלכוהול? הסמים הכי קשים, סיגריות ממכר כמו זונה בדואית ואני יודע את זה ממקור ראשון ואלכוהול בכלל נורא, לא רק שזה ממכר פיזית (ולא נפשית כמו גראס) והורס את הכבד אלא גם אם מנסים להגמל יש סיכוי גבוה שהנגמל ימות בתהליך. (בגלל שהגוף מתרגל לאלכוהול הוא הופך להיות כמו מים לגוף ובלעדיו לפעמים הגוף סוגר את האיברים השונים)
קיצר אני תומך בגראס וואללה יש לי מחר אצבע ככה טובה ליום שישי... סך הכל הכל חרא אם מגזימים, אם מעשנים פעם בחודש איזה צינגלה טובה מה כבר רע, קיצר אני חושב שאם לומדים לשלוט בזה ולא להתמכר לקוק שאני באמת לא תומך בכל החרא הזה זה יכול להיות אחלה דבר, וזה הרבה הרבה יותר טוב מסיגריות ואלכוהול. ששניהם חוקיים...
ולכל אלה שיתחילו להגיד אבל זה לא חוקי ובלע בלע, בזין שלי לא חוקי הסיבה היחידה שזה לא חוקי זה שזה לא היה פופלארי בזמנו כמו האלכוהול שהעיפו אותו בהתחלה והחזירו אותו כי הוא היה כל כך ממכר שאנשים דרשו עוד ועוד ובאותו זמן עוד לממשלות היה אכפת, היום זה פרנציפ לא לתת לאנשים לעשן גו'ינט בכיף שלהם אין סיבה מדוייקת למה אבל לאף אחד גם לא אכפת. אם יעני יעשו חלק מהסמים חוקיים, אלו שעוד לא ממכרים פיזית אלא נפשית אחוזי הפשיעה ירדו דראסטית. סך הכל סתכלו על אמסטרדם, סטלנים סטלנים אבל הם מסודרים, הם עשו את זה חוקי שלאנשים יהיה זמין בכיף שלהם קססה לקנות לא רק שזה זול בצורה מצחיקה אלא שלכו תמצאו שם דילרים מסריחים... הם יודעים מה הם עושים בקטעים האלו רק כל העולם המסריח הזה ממשיך עם הפרנציפ.
קיצר זאת דעתי, ועכשו יבואו לי ילדים בני 15 שעדיין לא נגעו בשדיים להגיד לי שזה רע זה לא חוקי ולהוכיח לי שהם ילדים של אמא שלא יכולים להחליט בעצמם על משהו ומתסמכים על אנשים שיחליטו בשבילהם. אז בואו נמנע מזה, ואנשים בגילאי 16-18 (שאני עישנתי פעם ראשונה בגיל 16) יגיבו בכיף שלהם ויגידו את דעתם בלי שטויות.
המשך לילה נעים,
רב פקד מתקדם רמה 33 יהודה.

ציטוט ההודעה