|
|
אני רוצה לומר דעתי ,
אתה צודק במכתב שלך ב 100% אבל ...
אני גם אני צודק שאני אומר שהחובה של רק אזרח לעשות צבא ולתרום היכן שהוא טוב .
אותי לא אכפת כמה הצבא מושחת , זוהי בעיה רק של הצבא !!!
אם אתה לא עושה צבא זה בעיה שלך !
המשתמטים פחדנים , אנשים אפסיים , שסתם מחפשיםתירוצים ולהסוות את הפחד שלהם בדברים אחרים .
הם אנשים קטנים , ובכלל אי אפשר לומר על אף אחד מהם שהוא אדם גדול .
אני רוצה לראות כמה הם יצליחו בחיים , זה מראה משהו גדול מאוד על האופי שלהם !
פחדנים , לא מתמודדים עם האמת , פחדנים וטיפשים ככל הנראה כי אין להם אידאולוגיה או שיש , אבל ממש דפוקה .
אז בהצלחה לכם משתמטים , לפחות היו בני אדם ואולי תכפרו על העוון הזה במהלך החיים !
נערך לאחרונה על ידי ABCF; 15-09-2007 בשעה 21:13.
לפני כמה ימים הייתי אומר משהו בסגנון "בכל זאת זאת המדינה שלך ,להתגייס זה חשוב להתגייס זה ככה להתגייס זה ככה" אחרי כמה תובנות שקיבלתי אני רק יכול להגיד לך שאתה צודק ב99% , והאחוז הנוסף זה האחוז של הקטע שמישהו צריך להגן על המדינה ועל תושבייה אחרי הכל.
אתה צודק זה נכון, אבל אם כולם ישתמטו וימצאו להם סיבה מי בכל זאת יגן עלינו? במיוחד שסובבנו יש רק אויבים או אויבים לעתיד? מי יגן עלינו? ארה''ב בשלט רחוק? אתה צודק ב100% אחוז!
אני בכל אופן חושב למרות הכול שמי שיכול שישרת את המדינה ויתרום את חלקו, אני בעוד שנתיים מתגייס לא חושב אפילו על להשתמט אלא לשרת בקרבי (אם תיהיה אפשרות).
נערך לאחרונה על ידי -עדי-; 16-09-2007 בשעה 20:50.
זה פשוט מגעיל אותי כל פעם מחדש לראות פה אנשים שמצדיקים את זה.
יש כמה עשרות ק"מ מהקיבוץ שלי קיבוץ אחד שקוראים לו בית השיטה, בטח חוץ מפחיות שימורים, זה לא אומר לכם הרבה. אני אספר לכם שבמלחמת יום הכיפורים כל שכבת הגיל של אבא שלי מקיבוץ בית השיטה נהרגה. שכבה שלמה נמחקה.
מי אמרת שרק הם נהרגו? סלאבים? רוסים? 30 חבר'ה כולם פאר מדינת ישראל, קיבוצניקים ואנשים טובים שיצאו לשם כדי להגן על התחת שלך בזמן שאתה עכשיו יושב על המחשב ואשכרה צוחק עליהם ועל ההקרבה שלהם בשבילך.
תנסה להצדיק את עצמך כמה שאתה רוצה, לא יהודי לא זה לא זה, אתה לא עובד על אף אחד.
אתה מביך אותי ומגעיל אותי שאתה אזרח מדינת ישראל. יהודי או לא יהודי. יש רק סיבה אחת שאתה צריך להשאר בארץ זה שלא תביך אותנו בחו"ל.
זה לא תרוץ לא להיתגייס בגלל "השחיתות שבמדינה" וכול השטיות האלה
אני מתגייס בגלל החיילים שנהרגו שהקריבו את עצמם בשבלי ועכשיו תורייי לתת מעצמיי
אחי מספיק עם זה אתה יודע הכי טוב שלא מקללים גם אם זה לא נראה לך...
אני מבחינתי הייתי נועל את הדיון וזורק את מי שפתח אותו לקיבנימט אבל אחי אתה יודע יפה מאוד שזה לא הדרך.. אני אנעל את הדיון אם זה ימשיך על הפסים האלה.. דיון ענייני וקשה
מצטער שאני מקפיץ אבל זה שובר את כל השיאים פה...
אלכס איך אין לך בושה לשחק את עצמך ככה "יש מוחות שראוי לשמר"... את המוח שלך לדעתי לא ראוי לשמר אין שום טעם למה דווקא שלך למה אתה חושב שאתה יודע הכל ? אני מתחיל שנה שנייה לתואר להנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון ומה אתה ? תיכוניסט בלחץ !אני מכיר אנשים שבגיל שלך כבר עשו קורסים של שנה שנייה באוניברסיטה הפתוחה לפני שסיימו תיכון כבר היו עם תואר... למה אתה חושב שאתה יודע כל כך הרבה על עצמך על מה שאתה יודע ועל חוכמתך הגדולה ולמה אתה כל כך בטוח בעצמך ? מה כבר השגת בחיים שלך שאתה חושב שהמוח שלך יותר טוב משלי ואני עושה צבא... תראה לי אני באמת מעוניין לדעת. מעניין אותי לדעת איזה שפן אתה מסתיר מהאחורי הכובע שלך שאתה כל כך בטוח שדווקא את המוח שלך ראוי לשמר בקופסא כי אתה איינשטיין הבא...
ואתה יודע מה לא מציק לי כל כך שאתה לא רוצה לעשות צבא סבבה הבנו ממזמן שאתה פחדן ות'יודע מה סבבה זה פסדר מותר... ואתה יודע מה הצבא הישראלי הוא צבא איכותי - לא צריכים אנשים לא איכותיים כי עדיף כבר אנשים שרוצים לתרום מאשר אנשים כמוך שחושבים שהם הכי טובים. רק שתדע שאתה לא. ראיתי אנשים כמוך שחשבו שהם הכי טובים עד שהגיעו לנקודה שבה הם גילו שהם אפסים. יום אחד תבין כשתעמוד בנק' הזאת - שעם אופי כמו שלך אתה תגמור בידיוק כמוהם. עד אז אני כניראה בע"ה אלבש מדים כבר ואלבש אותם בגאווה - אולי לא אגן עליך כי זה לא התפקיד שלי - אבל בסופו של דבר את התרומה שלי לצבא אני אתן ואתה יודע מה - בסופו של עניין אני אעשה צבא ואתה לא משנה לאן תלך מה תעשה ואיך תחייה - אני תמיד ארגיש הרבה יותר שווה ממך. וגם אם אני יצא לאבט"שים ושמירות וארגיש מה זה לתת מעצמי טיפה בשביל אחרים - אני אעשה את זה בשביל החברה אני אעשה את זה בשביל המשפחה אני אעשה את זה בשביל החברים בשביל האדם שהיה משמרת לפני ובשביל כל מי שהוא הגן עליו. אני לעומתך מחפש תירוצים איך כן לעשות את מה שאני צריך לעשות בזמן שאתה מחפש תירוצים איך לברוח מאחריות.
אז שיהיה בהצלחה לך חבר... שכל רצונותיך יתממשו. כפי שרבים אחרים אמרו - פחות אחד יותר נחמד.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
חברה אין להצדיק השטמתות כי אם כל אחד יחשוב על הזה שלו לא תיהיה לנו מדינה
ואם בא לכם להשטמת אין לכם זכות לחיות במדינה הזאת כי אתם חושבים רק על עצמכם.
לא באלכם לעשות שרות קרבי סבבה לפחות תתרמו קצת למדינה שאתם חיים בה ותעשו שרות
לאומי או משהו כזה ככה אתם גם לומדים גם מרווחים כסף וגם תורמים למדינה וככה כולם מרוצים
(אני מדבר על המשטמתים לא על המורעלים) ותחשבו על זה!!!!!!!
ומה תגיד על כאלה שלא מרגישים את הצורך הזה לתת מעצמם.. סבבה אתה מרגיש שאתה חייב ואתה תרגיש אפס וכל מה שאמרת אם לא תעשה צבא, אבל מה לעשות שיש כאלה שאין להם את ההרגשה הזאת.. תידע לך שזה לא באשמתם.. פשוט ככה הם. לאדע ממה זה נובע בידיוק. וזה אומר שהם אפסים ולא יהיו שווים כלום בחיים? אתה טועה.
DimA