אתמול שתיתי מלא.. הקאתי ת'נשמה אבל כשקמתי בבוקר לא היה לי האנגאובר..
קרה לכם פעם?
איך זה קורה בכלל? מה הסיבה?
אתמול שתיתי מלא.. הקאתי ת'נשמה אבל כשקמתי בבוקר לא היה לי האנגאובר..
קרה לכם פעם?
איך זה קורה בכלל? מה הסיבה?
|
|
קודם את צריכה להבין מה זה האנג אובר?
זה בעצם מצב שבו הגוף מתייבש, ולמה? כי הוא מנצל את רוב הנוזלים שבגוף על מנת לנקות אותו משאריות האלכוהול שבדם, ואז אנחנו קמים בבוקר מיובשים, עם סחרחורות, כאבי ראש וכו'.. (תסמינים של התייבשות)
מה צריכים לעשות כדי להמנע מהאנגאובר? שתיתם הרבה? לפני שאתם הולכים לישון תשתו הרבה מים, חצי ליטר עד ליטר יספיקו אני מאמין, ובבוקר אתם לא אמורים לקום עם האנג אובר..
כמו שאור הקטין אמר..
חח אני מתפלא מאיפה אתה יודע את כל זה.
ובנוסף ישנם משקאות שמקלים על האנג אובר..
אבל אני לא מאמין ששתיתם אותם.
כי עדין ילדודס = וודקה
טום למה אתה מזלזל באור? כפרה עליו הוא חכם, יש לו כ"כ הרבה תחומי עניין וידע![]()
ואללה אור החכמתי
רגע אז אתם אומרים שאם לפני שינה אני אשתה מלא מים ההאנג אובר יפחת כי אני לדוגמא ממש סובל מזה חח
מה? דווקא אם תקיא אז יהיה עוד יותר גרוע, כי הקאה עוד יותר מייבשת את הגוף.
הקאה אולי תביא לשיפור זמני בהרגשה של מישהו שמאד שיכור.
התחושה של ההנגאובר זה לא רק התייבשות, זו גם התגובה של הגוף בזמן שהוא נפטר מהאכוהול.
בעקרון, כדי להמנע מהאנגאובר כדאי לאכול טוב לפני השתייה, ואפילו בזמן השתיה זה מצויין, ולשתות כמה שיותר נוזלים.
אבל סתם לשתות חצי ליטר מים לפני השינה, בעיקר אם שתית הרבה מאד אלכוהול לפני יכול לגרום להקאה.
גם זה תלוי במשקה האלכוהולי ששותים, תשתה פעם איזה וודקה זולה או מקולקלת\מזוייפת ב 40 שקל ותשתה פעם אחרת אותה כמות של וודקה מחברה טובה וכמובן שההרגשה בבוקר תהייה אחרת בשני המקרים.
וקומפלקס, מה הבעיה בוודקה? אני מעדיף וודקה מאשר כל מיני קוקטיילים, ואמשיך לשתות אותה גם כשאהיה מבוגר. למרות שמדי פעם אני מפנק את עצמי במשהו יקר כזה כמו רמי מרטין וכו', אבל בכל מקרה, וודקה שליטה. :]
נערך לאחרונה על ידי Medvednic; 17-09-2007 בשעה 13:07.
משה מה שאמרת לא נכון.. האלכוהול כבר נספג בדם ועלה למוח. להקיא אותו אתה לא יכול.
ההקאה רק תייבש אותך יותר והאנג אובר יהיה חזק יותר.
שני חלילה מזלזל באור..
רק מתפלא שהקטין מבין כ"כ...![]()