אז דבר ראשון - כן אני כישרוני ואין לי מושג למה זה תמיד קורה לי![]()
וחזרה לנושא, היום בהתלהבות רבה סיימתי להוריד את medal of honor החדש, בשמחה רבה נכנסתי להתקנה ו.... שגיאה המערכת שלי זה לא SP2 אז אי אפשר להתקין ! צרה צרורה! אני ממשיך ואומר יאאלה נו נעשה עידכון מהאתר של וינדוס - אז מה אם יש שם בעיות אחר כך תמיד יש את התוכנות שמאפשרות לך לפתור את זה! אני ניכנס לשם, לא עובד - כתוב משהו על איזו שגיאה :| אני ממשיך ומחפש ברשת עד שאני מגיע לתוכנה בשם AutoPatcher אני מוריד, מתקין, הכל טוב ויפה, ואז בוחר מה לעדכן, חשבתי: וואלה יש כאן הרבה עידכונים בטח הכל טוב וכמו שצריך, בוא נסמן הכל ונגמור סיפור (מה שלא ידעתי שיש שם עידכונים על דעת עצמם של המשתמשים ! ושאלו לא העידכונים המקוריים של מיקרוסופט!)
הקיצר בסופו של דבר היה שם איזה אפשרות של עדכון הריגסטרי ואני כמו מטומטם סימנתי אותה בלי לקרוא... אם הייתי קורא הייתי רואה שכתוב שם לבטל את כל האפשרות עד שבעצם אין סרגל בכלל :| אבל לא קראתי![]()
אני חושב שעד פה הבנתם מה הבעיה שלי ... אשמח לתשובות במהירות כי ניסיתי כבר הרבה ואם אני לא אמצא פיתרון בזמן הקרוב (יומיים שלושה) אני מתכוון להחליף לוויסטה כי מה לעשות זה בלתי נסבל ככה :| (אני לא חושב שיש סיבה לפרמט ולהתקין שוב את XP כשיש מערכת יותר טובה כבר ...)

ציטוט ההודעה