|
|
אם מכבי יפסידו גם היום...המצב יהיה לא טוב בשבלם.
אני אשכרה לא הלכתי למשחק עם זה אומר שמפססידים הוים ורוני לוי בחוץ אני מעדיף להפסיד ( הגזמתךי אני לא אוהד מכבי ת"א ) אבל זה כבר נחיהיה רציני חברים שלי אמרו לי שלא משנהמ ה התוצאה בוז לרוני לוי היום
Siete
אם מכבי חיפה מפסידים היום לא יהיו להם ניצחנות בכלל נכון? איזה מקום הם?
נערך לאחרונה על ידי -עדי-; 16-09-2007 בשעה 21:50.
יעקב שחר חייב ליהיות חזק לפטר את רוני לוי ולקות שלא נירד ליגה ואני לא צוחק
אנחנו אשכרה מקום 11 ומכבי פתח תקוה , סכנין , אשדוד יותר טןבה מאתינו מכבי חיפה זה רק מותג כמו שארבל אמר וזוהר בן זונה
רוני לוי בן זונה הרסתה אותנו !!
אני אומר לכם יש לנו שחקנים צעירים טובים אכו ****** ובכלל סגל טוב אכו ****** , צריכים את רעובן עטר שיוציא מהם אתצ זה
Siete
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 16-09-2007 בשעה 22:35.
למה לא הלכת סקיילנסר אין לך מנוי?
עולההההההההההה עולהההה עולה עולה עולהההההההההה
יעקב שחרררררררר תתעוררר כברררררררר את רוני לוי תפטר
איזה קבוצה דפוקה חיפה העונה סאמק.. שנה שעברה לפחות עשו באירופה משו.. השנה הם עוד ירדו ליגה חחח..
DAM שער אין לנו עדיין ואם אני לא טועה אנחנו מקום אחרון/לפני האחרון אם נפסיד..
DAM צריך להחליף את כל הסגל המחורבן הזה כבר! והכי חשוב- חלוץ@@@@@@@@
איזה גול של עומר גולן והוא עוד פצוע =] חתיכת מהלך.. מכבי חיפה שנה הבאה דרבי עם הפועל חיפה למרות שיש מצב שהפועל יעלו...
תחשבו זה מה שפתח תקווה עושה להם מה בית''ר תעשה להם? 20-0?
שרוני לוי יתפטר אין מה לעשות, גמר את הסוס. הרכש לא מספיק טוב, וגם הקבוצה לא משחקת כדורגל בכלל.
התעמקתי רק במחצית הראשונה בשניה אני לא ממש רואה זה בטלויזיה ברקע..מה שלא אופייני לי, אני פוט התייאשתי.
מחצית ראשונה חיפה משחקת עם כדורים ארוכים, כדור יוצא להתקפה מההגנה במסירות גבוהות של 30 מטר, וזה לא ששחקנים של חיפה ישתלטו על כדור כזה שמגן מאחוריהם..מצד שני אני רואה את מכבי פ"ת מניעה כדור תחת לחץ, לא לחץ כזה כבד אבל חיפה לחצה..עומר גולן היה האס של חפ"ת, לא שלא ראינו תהגנה הבלתי נראת של [לא יודע מי היה שם]. פ"ת משחקת משוחרר, חצי הרכב צעירים והשחקנים של חיפה לא עושים בכלל תנועה.
שיעלו את הנוער מצדי ושלא יהיה כזה דבר על המגרש.
מבחינת שחקנים, פאוליניו פשוט לא ברמה שהוא אמור להיות, דירסאו יותר טוב ממנו ועולה שליש ממנו. כיאל עלה מחצית שניה עכשיו אני רואה, יפה רוני התעורר טיפה]. משומר לא יודע להרים, אין מה לעשות..וזה לא שבהגנה הוא כוכב. קטן צריך לשבת על הספסל הוא מצליח לעשות משהו שיבדיל אותו משחקן נוער, פשוט ככה. אחד על אחד מול הדמארי הזה הוא לא הצליח. אין רגל מסיימת כמו שאיציק זוהר הרגע אמר בטלוויזיה. וארבייטמן האפס הזה לא יהיה רגל מסיימת בזמן הקרוב אני חושב [הלוואי שהוא יוכיח שאני טועה].
אושרי גיטה עכשיו נכנס, נראה מה הוא שווה.
עזוב בית"ר, תשמע אני אוהד בית"ר ואני שונא את חיפה באמת שונא אותה, אבל זה כבר עצוב...
זה היה ברור שחיפה לא הייתה טובה אבל היום זאת לא הייתה חיפה זה היה חרא.
הכל פשוט היה חרא, השחקנים לא מצליחים לחבר מסירות, שום מצב אמיתי לשער, טעויות בהגנה, בקישור ובהתקפה, זה לא היה קרוב לכדורגל, רוני לוי חייב לפנות את המקום שלו המצב של חיפה מידרדר...
באמת כבר אני לא מבין מה זאת המהפכה הזאת שעוברת בכדורגל הישראלי, עזבו שבית"ר הפכה להכי חזקה, הכי עשירה וכל זה, מכבי חיפה מתרסקת, דברים מתהפכים לגמריי, בנתיים מה שקורה לחיפה מוריד מהרמה של הצמרת הישראלית ובאמת חבל רציתי שהם יושפלו אבל זה כבר מעורר רחמים.
אפילו האוהדים ששרו שיר אחד עד הדקה ה30 ירוק עולה בלה בלה בלה.
ואחריי זה רק רוני לוי תתפטר, יציע ג' היה חצי מלא ורק שמינית ממנו שר וקפץ.
משהו עצוב עובר בחיפה.
יהיה כיף!
פשוט בושהה אין סוף לביזיון שהיה שנה שעברה גם השנה זה הולך להיות ככה
סרדינים, אנחנו בדרך?