מישו מכיר את המלון "לב אילת"...היה שם?
איך המלון?
מישו מכיר את המלון "לב אילת"...היה שם?
איך המלון?
|
|
לא הייתי
ולא שמעתי.???
מה זה מלון חדש..??
או מלון מוכר ששונה לו השם?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 17-09-2007 בשעה 17:03.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
לא לא מכיר ויש לי דוד שגר פעם באילת והמשפחה שלו עדיין שם..אני אשאל אותו
וואלה אני לא מכיר אחי ואני דווקה הרבה באילת
אני מכיר אחי אני הייתי שם בחופש הגדול מקום בן זונההההההה
זה לא ממש מלון זה מלון דירות כזה נגיד אין לך אוכל
אבל יש שם בריכה והכל מלא צעירים מקום חזק ביותר אני
אישית נהנתי
מומלץ!
רק הקטע של האוכל אתה צריך לדאוג לעצמך להזמין בגט או מה שאתה אוהב
נערך לאחרונה על ידי grass; 17-09-2007 בשעה 20:45.
הייתי שם,
קודם כל, זה לא מלון. רחוק מזה... זה רחוק מהים (רבע שעה הליכה ++) זה אשכרה נמצא בלב אילת, זה סתם כזה מקום עם דירות ובריכה מוקפאת אחושילינג, אבל זה לא מהסוג שהגוף מתרגל אשכרה מים קרים כמו קרח... הדירות עצמן מגעילות ולא מושקעות...
תחפש חברה בשם JeffJet אם אני לא טועה, השנה היינו בדירה שלהם הביאו לי אחלה מחיר אחלה דירות קרוב לים והיה בן זונה בכל מה שקשור לתחזוקה וכ'ו, אמרנו לו הקומקום לא עובד הוא באותו יום הביא 3 קומקומים לכל הבית... קיצר חפש אותם, מומלץ.
Ansem
אין לך מושג על מה אתה מדבר
לב אילת זה אחד המקומות היותר סבבה באילת
וזה לא מלון, זה דירות כאלה
מה לא יודע על מה אני מדבר אני אומר לך הייתי שם מה אתה מסטול? לא יודע יש מצב שיש מלא נוער שם אני אישית שהייתי שם לא היה שום נוער. אם אתה רוצה נוער לך לאכסניית הנוער שהיא תכלס על החוף מיקום בן זונה. אבל בלב אילת התבאסנו מוות, דירה סך הכל דיי קטנה החדרים מאד ישנים וכשאני הייתי שם לא משופצים... הם נותנים את המינימום והמיקום על הפנים. אז יש בריכה, גם היא בריכת באסה.