אני לא יכול להיות איתה בלי להיות קשה להשגהה
אני חייב לענות לה בבעסה וזה רק מדליק אותה ולהיפך, שאני הכי פתוח איתה וזה שזה מה שאני הכי אוהב זה כאילו מוריד לה.. אני מתנהג אליה חארא וזה מדליק אותה.
אני לא יכול להיות איתה בלי להיות קשה להשגהה
אני חייב לענות לה בבעסה וזה רק מדליק אותה ולהיפך, שאני הכי פתוח איתה וזה שזה מה שאני הכי אוהב זה כאילו מוריד לה.. אני מתנהג אליה חארא וזה מדליק אותה.
|
|
אתה רוצה אותה בכלל?
אז רגע לא הבנתי מה אתה רוצה שנעזור לך?<
The Pod
אני אישית לא מבין כל כך איך אפשר בקטע עם מישהי בלי שאתה לא באמת מתנהג כמו מי שאתה.
אם אתה רוצה אותה לגמרי תתנהג רגיל, אם היא לא תרצה אותך אז תעיף אותה.
בחורות כאלה מקבלות שכל רק אחרי שאיזה בן זונה תוקע אותן ועוזב.
וכמה זמן אתה חושב שתחזיק עם ההתנהגות הזאת?
זה לא באמת אתה ואתה רוצה אותה תתנהג כרגיל ואם לא טוב לה לעשות בחירה נורמלית ולא להתעלל בעצמה זאת בעיה שלה!!
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.
תהיה אתה , ויותר חשוב תראה לה שלא משנה לך מה היא חושבת , כי באמת , אנחנו לא שמים עליה.
תהיה אתה , ותהיה בטוח במה שאתה , במי שאתה , "דע מאין באת ולאן אתה הולך" .
אם כל פעם שבחורה תאהב טיפוס אחר של גבר , ואתה תשתנה בשבילה , מה אתה בעצם? כלום.
תפגין יותר ביטחון ותהיה שלם עם עצמך.
אם היא רוצה מישהו שיתחס אליה כמו לחרא שתילך עם ערבי.
המשך יום נעים,1o1x.
איך אתה יודע שהיא לא אוהבת שאתה מתנהג כמו עצמך?
היא אמרה משהו? היא עשתה משהו? או שזאת הרגשה כללית?
בא לך עליה בכלל? אני מדבר על יותר מ"בא לי לחרמן אותה"
אנשים אני רוצה אותה בקטע רציני כן..
אני עוד לא מבין מה נסגר איתנו
אעדכן אתכם בהמשך
לא מבין בחורות כאלה.. אולי היא מחפשת סטוץ' וגמרנו?
פשוט תיהיה רגוע, אל תיהיה לחוץ כשאתה מדבר זה מראה חוסר ביטחון, וזה לא רע במיוחד להראות רגשות לא חיוביות, להיפך זה מה שאנשים מנסים להימנע מהם
בגלל כשבנות רואות מניאקים (או ערסים,אותו דבר) הן רואות את זה שהוא יודע לעמוד על שלו,שאין אפחד עליו ושהוא עושה מה שבא לו,והן אוהבות את זה,רק הן לא מבינות מה הן מפסידות שהן הולכות למניאק,הבתחלה הם יתנשקו והכול וזה ייקרה ממש טוב,אבל אחרי זה הם כבר נפרדים,זה תמיד ככה.
וזה לא תמיד ככה,אתה "חמוד" רק אם אתה חמוד אליה ולא גורם לה להימשך אליך,אחת הבעיות היותר גדולות זה לגרום למישהי להימשך אליך ולא רק לחבב אותך כידיד ולחשוב שאתה "חמוד".