כן זה קרוב...
ואני ב westmount מכיר??
|
|
תהנה שם אחי
ויש לך בית מהמם!!
כמו בסרטים =]
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זה בטורונטו?< אם כן אני מקנא בך... סבא שלי גר שם.. האיתי בחופש בין המקומות היותר טובים שראיתי..
The Pod
א.תהנה..
ב. איזה בית?!!?!? איזה סל?!! Wtf אני גם רוצה!! :\
לחופש יש תאריך:
23.10.15
בהצלחה...
בית יפה...
מקווה שתהנה..
שנה טובה, גמר חתימה טובה
חח כייף לך .. קרוב משפחה שלי גר שם הוא סיפר לי שהבנות שם נותנות כבר בפגישה הראשונה חח הבנות שם לא כמו בארץ..
הוא גם סיפר לך, שאם הן מתלוננות על אונס, ורוב הסיכויים שתורשע באונס (עומד על 87% שתורשע..), אתה נכנס ל-15 שנים בכלא? הוא גם סיפר לך, שאחרי שתשחרר מהכלא, יהיה לך בעיות להגיע להרבה מדינות בעולם? רוב המדינות יעלו אותך על המטוס חזרה ישר בביקורת דרכונים בגלל זה..
אני יודע ש"כשהזין עומד השכל בתחת", אבל חשוב פעמים.. חבל להרוס לעצמך את החיים בגלל לילה של עונגות מטופשות.
וזה עוד בקנדה.. אם תעשו ענוגות על השטח האמריקאי.. נגיד את זה ככה, האסירים בכלא יעשו ממך מטעמים......
ערב מעולה לך.
Jay.
If everyone cared and nobody cried
If everyone loved and nobody lied
If everyone shared and swallowed their pride
We'd see the day when nobody died
למה עברתה ?
קרא חוקים
תהנה שם אחיבהצלחה :]
פפפפפפפפפפפפפפפעעעעעעעעעעאני יגיד לך דוגרי למה לא באלי לבוא?עשיתי שישלכו לי
SMS לטלפון של תחזית יומית מה יהיה היום לפי המזל שלי ורשמו לי שהיה לי יום ארוך ובערב אני צריך לנוח
- שנה טובה , שנה בלי מלחמות ומריבות (: -