היום איזה ילד מהשיכבה שלי שבר מנורה מהכיתה כי דבור נכנס לכיתה והפחיד בנות :X מסכן הילד הוא גם לא כזה תלמיד טוב בוא נגיד....
היום איזה ילד מהשיכבה שלי שבר מנורה מהכיתה כי דבור נכנס לכיתה והפחיד בנות :X מסכן הילד הוא גם לא כזה תלמיד טוב בוא נגיד....
נערך לאחרונה על ידי «ReTry»; 20-09-2007 בשעה 20:51.
If Its Hard Or DifficultIf Its Challenged Or HurtIf Its Unbelievable Or ImpossibleDont worry Belive YourselfButIf You FailedTryTry Again
|
|
חחחחחחחחחח
חח כולה מנורה איזה מגזים
:|
ראסמי מגזים!אצלנו מתחלית השנה כבר שברנו 3 מנורות!!
D.R
מאתם סימנתם את זה?
עברתי 5XX הודעות!
מספרים למכירה: א. 2-878-2-454 ב.54-78-15-16
ג.488447718 ד. 40-11-74-321
תציעו!
צריכים אותי דחוף?! איסיקיו: 200714751
חח בדיוק באתי להגיד את זה XD ^^^^
הוא כזה ניסה להעיף עם ספר (ספר כבד....) ואז הדבור עמר על המנורה הוא לא חשב פעמיים ו-........ BANGGGG!!!!!!!
זה לא מגזים אם הייתי יודע על מי אני מדבר היית חושב כמוני
צודק זאת כבר לא פעם ראשונה אתמול גם שברו צנצנת ושנה שעברה פייייי
If Its Hard Or DifficultIf Its Challenged Or HurtIf Its Unbelievable Or ImpossibleDont worry Belive YourselfButIf You FailedTryTry Again
חח חבר שלי שרף תחלון במסדרון ולא עשו לו כלום אז מה
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
לול.. אני שברתי בכיתה ד' פעמים את המנורה והבאתי אחת חדשה אפשרל חשוב..
כיתה ד' שונה מחטיבת ביינים....אני לא מגזים אם הייתי יודע על מי אני מדבר היית חושב כמוני
חחח יא גנוביםםםםם
בבצפר של חבר שלי שרפו תכיתה חחחחחחחחחחחח הילדים לא באו לבצפר שבועיים ומשו חחחחחחחחח
סאטלה
ופעם אחת חבר שלי זרק בקבוק וינפץ עליינו (עליי ועל עוד כמה חברים) תמנורה חח הזכוכיות עפו עלינו
והייתנו זורקים כיסאות ושולחנות מהחלון
מה אתה מדבר חח כולה מנורה